lørdag 6. juli 2019

Akkurat det vi trengte nå

Nemlig vannlekkasje ned til naboen under oss. Jeg ble vekket rundt kl 10 i dag (jobbet sent med flytting i natt, så ville sove litt utpå) av at styret for sameiet stod i stuen og krevde å få se på badet og på kjøkkenet. Jeg ble mektig sur og irritert fordi jeg mener at du kunne har ringt på forhånd og ikke låst seg inn i leiligheten til folk.

Jeg ble mektig flau og sur, der jeg stod i bamsepysjamasen min og med bustete hår. Vel har jeg mye selvironi og ler ofte av meg selv, men dette synes jeg var innvarderende. Jeg har hele tiden gruet meg til å flytte herfra, men med et styre som bare buser inn uten å gi beskjed på forhånd, provoserer meg.
Min kjære og jeg hadde holdt på med pakking helt til kl 4 natt til i går og jeg kunne tenkt meg å sove lenge, men dengang ei. Nå gleder jeg meg mer enn noen gang til å flytte herfra.

Jeg kommer så klart til å savne de gode naboene og den flotte utsikten, men ettersom tiden går, håper jeg at savnet vil bli mindre.

Kommet langt
Heldigvis har det minket på kassene her i leiligheten. Det er trasig å holde på å kjøre 2 timer hver dag til og fra Skurtveit og hjem igjen. Vi har alltid planer om å klare 2 turer frem og tilbake hver dag, men etter en tur, er vi slitne. Vi er jo ikke 18 år lengre, så alt tar jo litt lengre tid. Nå har vi fått tilbud fra min svoger at vi kan mellomlagre litt av tingene hos han, slik at vi klarer å vaske ned leiligheten før overtakelsen som skjer den 15. juli.


Kommer til å savne denne utsikten