fredag 15. april 2011

Bryllupsforberedelsene er igang

Har visst kommet i bryllupsmodus, 1 1/2 år på forhånd. Har fått tak i kjolen (kjøpte den på Ellos), sko er bestilt fra samme stedet. Paraply er på gang (bor tross i Bergen). Vesken som jeg skal bruke er jeg i dialog med designeren om. Smykkene har jeg i hodet. Er ikke så lett å bli enig med seg selv om utformingen. Har tusen og fjerten ideer.
Har funnet ut at jeg må roe ned litt nå. Det er bare det at jeg liker å komme igang med sakene som skal gjøres.
Hadde forresten en merkelig drøm i natt. Selvsagt dreide det seg om bryllupet (hvem hadde trodd noe annet?): Det var dagen for den store begivenheten og jeg hadde pyntet meg og var klar. Det eneste som manglet var buketten og den var jo bestilt og klar til avhenting, MEN det blomsterbutikken hadde til meg var en rød begonia i potte. Husker at forvirringen var total. Heldigvis våknet jeg før vi gikk inn i Tinghuset.


Har sittet og laget smykker i dag. Holder på med et sett i Unakit. Armbånd og øredobber er ferdige. Det er kun halsbåndet som gjenstår. Skal legge ut bilde når jeg blir ferdig med det. Har "snurret" en del perler i dag. Egentlig skulle jeg tatt husarbeidet i dag og pakket. Må en tur til Rosendal og hilse på min gamle mor i påsken, men saken er den at jeg blir så himla lett distrahert...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.