onsdag 20. april 2011

Tannlege, tannlege og tannlege

Jeg HATER å gå til tannlegen. Skjønner ikke at jeg skal være nødt til å betale tusenvis av kroner for noe som er SÅ ubehagelig.
Var til tannlegen i går pga at jeg har hatt tannverk i noen dager. Hell i uhell var jo at jeg fikk det mens jeg var i Bergen, slik at jeg kunne gå til min faste tannlege. Denne gangen slapp jeg heldigvis unna boret. Han bare pusset og polerte litt. Det ble heller ikke så dyrt.
Hvorfor kan ikke tannlege-behandling komme inn under egenandels-systemet? Det er ikke rart at tennene til folk råtner og ramler ut. Det er andre ting som er viktigere som blir prioritert først. Spesielt de som er trygdemottakere sliter med dette. Joda, det høres så enkelt ut: Kontakt Sosialkontoret, få skjema, bestill time hos en kommunal tannlege, få en gjennomgang på hva som skal gjøres, få tannlegen til å fylle ut skjemaet som du har med deg, send det inn til Sosialkontoret, vent i flere uker på svar, så kan du endelig bestille deg en time til behandling. Det høres enkelt ut ikke sant?
Trygdemottakere har jo som kjent veldig god tid. De har jo ikke noe annet å ta seg til enn å løpe mellom diverse kontorer for å få det de har krav på. Imens fortsetter tennene å ramle ut...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.