fredag 19. august 2011

Oscar sendt til sykehus i natt

Stakkars Oscar. Her kom jeg til Rosendal for å hente han tilbake til Bergen, noe både jeg og min kjære har sett frem til lenge - og så havner han på sykehus.
Jeg tenkte jo at det var en lur idè, mens vi likevel hadde et stopp på Os, at han fikk både vaksine og kloklipp. Før han reiste fikk han et medikament som heter Calmivet for at han skal roe seg litt under båtreisen. Dette middelet virket ikke. Hos vetrinæren fikk han vaksinen sin, men denne gangen gikk det ikke så bra. Like etter fikk han problemer med bakparten, den virket lammet og han hadde problemer med balansen da han skulle skvette. Vi tenkte ikke videre over det da, trodde det kom av Calmiveten som hadde en forsinket virkning, men utover kvelden ble han dårligere. Da han skulle ut på "nattetissen" klarte jeg ikke å få kontakt med han; først ristet jeg forsiktig i han, så klapset jeg forsiktig, jeg klapset hardere, uten resultat. Til slutt løftet jeg han opp etter nakke- og ryggskinnet og ristet han kraftig for så å plassere han stående på gulvet. Først da reagerte han.
Vetrinæren trodde først at han hadde fått Borrelia pga lammelsen, men prøven var negativ. Hun mistenker nå at det kan være en betennelse og ga han antibiotika, samt satte han på drypp. Han har nå vært èn natt på klinikken og da jeg ringte tidligere i dag, hadde han kviknet til, men har fremdeles litt problemer med å gå. Jeg regner med at vi kan hente han senere i dag, men jeg venter på telefon fra vetrinæren fordi hun skulle snakke med de som lager vaksinen for å høre om det kan være den som er skyld i dette.
Nå er han jo blitt 12 år og vi må jo innse at tiden for å avslutte nærmer seg, men jeg håper virkelig at  vi kan få beholde han en liten stund til.
Nå har jo jeg jobbet ved 2 dyreklinikker og liker å si at jeg har en profesjonell holdning til akkurat dette, men det er jo litt tøft allikevel når det gjelder en liten tass som har vært en del av livet ens i 12 år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.