mandag 12. januar 2015

Eriksens


Nå blåser det orkan rundt Caroline Berg Eriksen og ektemannen. En orkan som kan betegnes som flau bris. En skulle tro disse to har satt sikkerheten til Norge i fare.

Saken dreier seg om at Caroline aka Fotballfrue, har innrømmet at hun photoshopper bildene som hun har på bloggen. I tillegg til dette har ektemannen innrømmet at han skriver støtteerklæringer til konen under diverse brukernavn på bloggen hennes og i diverse forum.

Nå har endelig mobberne fått det som de vil. Jeg har ikke sett verre hetsing som forgår i diverse forum noen gang. Hva er det som driver slike nett-troll? Har de et så stort behov for å tråkke andre ned? Gjør de dette for at selv skal føle seg bedre? Det gjør vondt langt inne beinmargen på meg, at det skal finnes slike mennesker. "Jo verre, jo bedre" ser ut til å være den gjengse holdningen blant disse.

Noen av disse menneskene har brukt en stor del av hverdagen på å sjekke koder og andre ting slik at de endelig fikk noe å "ta" disse to personene på.

Alle som har mulighet og tid til det, fikser på utseendet, gjerne i PS og alle vet at det foregår. Hvorfor blir folk så overrasket når de får vite at dette er blitt gjort og hva i alle dager er så galt med å endre litt på utseendet når man har mulighet til det? Bilder har vært pyntet på siden tidenes morgen. Til og med de gamle kunstnerne gjorde dette, uten at andre hang seg opp i dette. Til og med Mona Lisa er retusjert.
Hvis man  på død og liv herse folk som retusjerer bildene sine, bør kritikerne la være å bruke sminke, da dette også er å fikse på utseendet.

Andre bloggere, kjente som ukjente gjør dette også, inkl. undertegnede, uten at folk kommer med kritikk. Hvorfor det er slik, har jeg ofte lurt på.

Ekteparet Eriksen har flott hus, en skjønn datter, penger og kjendisstatus. Er det dette som er så galt i enkeltes øyne? Er det fordi dette ekteparet har mulighet til å gjøre ting andre bare drømmer om?

Det er visst slik her i Norge, dessverre, at folk ikke har evnen til å glede seg over andres suksess. De må alltid baktale, spre løgner og le bak andres rygg og helst gjøre det de kan for at suksess-rike mennesker skal føle seg mindre.

Er det ikke på tide at vi slutter med disse barnslighetene nå, slutter å kaste stein i glasshus og feier for vår egen dør...?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.