søndag 27. mars 2016

Krokeide i mitt hjerte #2 - Bilder


Moffeliten forsøker desperat å være fotogen...
De siste dagene har vi tatt et par turer til Krokeide. Vi elsker det stedet og nest etter Askersund, er dette det beste på jord.

Luften der ute er spektakulær. Så frisk og fin at det er en fest for slitne bylunger. Tenk om det hadde vært mulig å få bygget seg et hus her ute. Det er langt utpå landet, men allikevel nært byen, som jeg ikke klarer meg uten.

Etter maaange måneder uten trening og mens kiloene øker i takt med at formen minker, måtte vi nå ta hverandre ganske strengt i nakken og komme oss ut på tur før kroppene våre ser ut som sesongens fotballer. Vi har gått på flaten i en måned og fant nå ut at det er på tide å ta et skritt videre og da er det perfekt å gå bakkene ut til Korsneset, som er en militær-leir. Her er det små bakker som passer perfekt til et par trill-runde kropper. De siste dagenes turer har virkelig gjort beina sterkere og vi merker at formen blir bedre for hver dag.

Som vanlig ble det endel bilder. Dessverre kan en ikke legge ved den friske luften, men dere får lukke øynene mens dere ser på bildene og kose dere (glupt sagt...)

Det har stormet rundt Krokeide
Trolsk Stemning
Poserende bjørkegrein
Naturens kunstverk
Hesten, hjorten og engelen på Krokeide
Av og til driver naturen litt gjøn med oss. Det dukker opp ting som ligner på ting som vi kjenner. Ser du nøye på bilder, kan det plutselig dukke opp ansikter, vesener, dyr, bygninger eller andre rare ting. Jeg vil tro at det er hjernen vår som forsøker å få oss til å se kjente figurer. En vet jo at ting som dukker opp i bilder, egentlig kun er vår fantasi, men ingen har sagt at det er forbudt å innbille seg at de faktisk eksisterer i bildene som du tar