Selvskadelogg (uheldige meg...)

Jeg har gjennom årene skadet meg på de mest utrolige måter. Alt fra knekke en tå ved at noen ubevisst plasserte et stolbein på tåen MENS de satt på stolen til å ramle oppi en kaffekopp og få et lite kutt i ansiktet.
Jeg orker ikke å skrive opp alle disse hendelsene nå, men de kommer nok sikkert litt senere.

Denne loggen handler om min UFRIVILLIGE selvskading. Jeg fronter altså ikke selvskading som gjørs på frivillig basis. 

Jeg er en klumse som aldri ser meg for og derfor skader meg ustanselig.

09. mars 2015
Denne snublingen fant sted på Bystasjonen. Jeg var gått av bussen og skulle inn på senteret, da jeg snublet i en høy kant og fløy fremover. Jeg har dårlig grå stær og ser ikke så godt lengre. Det var også utrolig mørkt akkurat i det området, så jeg trynet og hansker og MK vesken for til hver sin kant.

5. februar 2015
Skled på en isvull som gjorde at jeg datt bakover og smalt hodet i asfalten. Heldigvis hadde jeg parykk på, noe som gjorde at jeg ikke fikk hodeskader eller ble slått i svime. 
Jeg klarte hvertfall å slå kneet ganske så kraftig. Noe som er ulogisk siden jeg falt bakover.

3. september 2014
Klarte å få sprekk i en negl da jeg satte meg inn i bilen og lukket døren. Bildøren er ganske tung og jeg glapp taket i den og neglen sprakk. DET var vondt det. Neglen under har løsnet fra festet og jeg bruker nå kompress på for å få holdt den sammen.

26. juni 2014
Fikk meg et skikkelig slag i en heisdør i dag da jeg var på vei til tannlegen. Jeg skulle inn i en av he
isene i Bergen Storsenter da døren var i ferd med å lukke seg. Siden det var døren var av glass, så jeg den ikke og fikk kanten av døren midt på armen så det sang etter. Døren traff også midt på MK-klokken min til 2 500 kroner, men heldigvis ble det ingen skader på den. Armen derimot fikk en ordentlig smell.

11. april 2014
Klarte å brekke av en bit på den ene jekselen...

08. april 2014
Fikk en blemme på ene tommelen som det gikk hull på. Det er skikkelig smertefullt da det er åpent helt inn til kjøttet.

31.mars 2014
Kuttet meg til blods da jeg skulle skjære opp noen pappesker og den skarpe kniven glapp.

11. januar 2014
Klarte igjen å forstrekke en muskel. Denne gangen i nakken...

8. januar 2014
Klarte på en eller annen måte å forstrekke en muskel i ryggen.

14. desember 2013
Da jeg skulle "sile" kaffen i dag (lager kaffe på gamlemåten, klarte jeg å brenne langfingeren og idet jeg skulle flytte hånden, klarte jeg også å brenne denne på kaffekjelen.
Jeg klarte også å snuble i min egen sokk, som jeg hadde på foten med det resultat at jeg trynte i sofaen (den var nå heldigvis myk).

6. desember 2013
Klarte å lage et merke i hodegjerdet på sengen da jeg skulle legge meg. Hvordan dette skjedde, er ikke så helt enkelt å forklare. Jeg krøp hvertfall opp i sengen og skulle snu meg for å legge meg ned, da klarte jeg å dunke hodet så det smalt etter. Jeg regner med at jeg fikk meg et lite blåmerke i hodet.

3. desember 2013
Klarte å rispe tommelen på en skarp kniv da jeg tok den ut av oppvaskemaskinen i dag. I tillegg presterte jeg å få et godt dunk i hodet da jeg kom oppi den idiotiske stålampen vår (en slik mor og barn lampe som absolutta alle, inkludert oss selv, hater). Jeg fikk håndtaket på den lille leselampen midt i skallen så det sang etter.

28. juli 2013
Skulle dra litt i lokket på en sardinboks som hadde mistet ringen som en skulle holde i. Jeg klarte å miste grepet i lokket og det skar seg inn i fingeren min helt til beinet.

Jeg har nå plastret dette sammen fordi jeg ikke orker å dra ned på legevakten for 'n'te gang.

27. oktober 2013
Jeg skadet ikke meg selv i dag, men klarte å knuse et dyrt champagneglass til en verdi av kr 299,-/stk.
Ser ut til at jeg ikke skader meg så mye lengre, men det er vel bare et spørsmål om tid...