lørdag 17. desember 2011

Julaften nærmer seg

Vræææl!!! Er kjempestresset nå. Pakkingen er på gang og de som kjenner meg vet hvor jeg hater å pakke når jeg skal ut å reise. Jeg tar alltid altfor mye klær med meg. Vi drar til Rosendal i morgen, men om jeg overnatter blir en annen sak. Jeg har veldig lyst til å bli med Rolf tilbake til Bergen. Så kan jeg heller reise tilbake på onsdag. Må hjelpe min gamle mor litt med å få i orden før julaften, selv om hun mener at hun gjør alt bedre enn datteren, men slik er det vel med mødre flest tenker jeg... Jeg håper hvertfall at det er noe jeg kan hjelpe med.
Denne julen blir vi bare 3 stykker: Min mor, min mellomste bror og meg selv. Min kjære skal feire jul med familien sin i Bergen.
Etter den forferdelige julen vi hadde ifjor med gjester som ødela hele gleden med å ha besøk, skal det bli deilig å være bare oss. Det blir deilig å kunne få se de tv-programmene vi har lyst til og å slippe å gå på tå for krevende gjester. Det skal også bli godt å gå casual kledd ved middagen. Jeg HATER å pynte meg.

Det har vært veldig travelt den siste tiden, så jeg har ikke fått blogget så mye som jeg ønsket. Det kommer en masse bilder fra julegavehandlingen litt senere i uken. Har dessverre ikke hatt tid til å redigere disse. Skal se i neste uke om jeg ikke rekker det. Så følg med...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.