onsdag 21. september 2011

Skuffelse på veskefronten

I dag fikk jeg en liten skuffelse vedr. bryllupsvesken min. Jeg har i lengre tid vært i kontakt med en dame som syr noen fantastiske vesker. Jeg kom over bloggen hennes mens jeg googlet romantiske vesker. Jeg tenkte at jeg skulle sende en mail for å høre om hun kanskje sydde på oppdrag. Etter en stund fikk jeg svar at hun hadde en veske for salg. Lille meg ble jo veldig glad da jeg trodde at vesken var i hvitt, men etter å ha vært i dialog med henne ganske lenge, viser det seg nå at vesken var i rosa. Den er jo utrolig nydelig, men ikke den fargen. Synes at rosa kanskje blir litt for søtt for meg. Jeg måtte takke nei og sitter nå med en utrolig dårlig samvittighet. Jeg tenker på all den tiden hun har brukt på dette.
Jeg har nå spurt om hun kan sy en i hvitt til meg, så jeg håper i det lengste. Har så lyst på en helt spesiell veske til begivenheten.
Lurer på om jeg kanskje har gjort noe dumt da jeg takket nei. Kanskje jeg skulle tatt vesken likevel. Trenger virkelig noen gode råd nå. Er skikkelig flau...

I går kveld fikk vi endelig wrappet madrassene i plast. Det gikk lettere enn vi trodde. Faktisk så tok det ikke mange minuttene. Nå har min kjære booket varebil på jobben, så i kveld blir madrassene flyttet til nye-leiligheten.
Det har ikke vært noe særlig pakking for meg disse siste dagene. Det har liksom vært litt tungt å holde på med dette. Vi har jo holdt på med å pakke og flytte kasser lenge nå. Jeg får trøste meg med at èn dag blir vi ferdige.


Kunstferdig wrapping
                                                            

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.