mandag 20. februar 2012

Dyrebeskyttelsen legger ned?

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Dyrebeskyttelsen-legger-ned-i-mars-2657977.html

Dette er så trist at man kunne gråte blod. Hvor skal alle de hjemløse og mishandlede dyrene gjøre av seg nå? Dyrebeskyttelsen har lenge vært i dialog med Bergen kommune for å få tak i en tomt der de kan bygge et hus til våre firbente venner. Og hos paragrafrytterne i kommunen ser det ut som om denne saken bare blir trekt ut i det uendelige.
I dag har dyrebeskyttelsen vært oppe til behandling i kommunen, men hva resultatet ble, vet jeg ikke enda. Det var denne saken på førstesiden til nettutgaven til BT jeg bet meg merke i.
Håper virkelig at de slipper å legge ned. De trengs så sårt (desverre).
Ok. I ettermiddag har jeg vært til øyebunnsfotografering på øyelegesenteret. Det gikk som forventet; helt strålende. Det er litt gøy å se hvordan netthinnen ser ut. Det er litt vanskelig for meg med denne fotograferingen fordi jeg er så "lyssky". Har store problemer med skarpt lys. I tillegg er pupillene mine veldig små (gjett om jeg har fått spørsmål om hvorfor, spesielt fra leger...). Dette kommer av all laseren som jeg har hatt, samt at jeg hadde en større behandling på øynene med xenon. Det er nok derfor jeg har så dårlig mørkesyn.
Nå er halvparten av doktor-besøkene gjort. Nå er det ct-skanning (med streng fasting og drikking av diverse ekle ting i forkant) samt en ny time hos fastlegen den 7. mars...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.