tirsdag 28. februar 2012

Oppdatering

Det er ganske lenge siden jeg oppdaterte bloggen min. Det har skjedd så mye den siste tiden, dessuten har jeg slitt med litt personlighets-forandringer. For de som ikke vet det, har jeg diagnosen Bipolar 2. Denne er heldigvis den mildeste av de to bipolare lidelsene. Jeg var hos legen for en tid tilbake og der fant vi ut at vi skulle forsøke å sette ned dagsdosen av Seroquel. Jeg tar 300 mg daglig av denne medisinen. Nå ville vi forsøke å gå ned til 250 mg. Jeg begynte forsiktig og tok 125 mg om morgenen. Det gikk veldig bra og etter et par uker forsøkte jeg å gå ned til 100 mg/morgen. Det gikk bra i begynnelsen, men nå har jeg begynt å merke forandringene, og jeg liker det ikke. Derfor tror jeg at jeg skal ta 125 igjen. Nok om det.

Dagens vær (utvendig og innvendig)

Jeg har endelig fått klar aftenantrekket som skal brukes til bryllupsmiddagen. Jeg kommer til å gå for en Chanel-inspirert drakt m/veske fra Friis & Company.

A  touch of Chanel
Jeg er nødt til å kjøpe nye sko. De jeg hadde planer om å bruke var for høye. Jeg skulle bruke de på søndag og klarte det utrolige kunststykket å sette hælene fast i teppekanten. Jeg mistet balansen og falt og klarte samtidig å forstue ankelen. Så aldri mer hæler som er over 10 cm. Timen som jeg hadde til ct-skanningen måtte jeg utsette. Jeg klarte knapt å stå på foten. Jeg har fått time 15. mars istedet for.

Jeg har gjort et kupp på Finn. Klarte å få tak i en så og si ny Prada-lommebok. Den er så fin, du kan ikke se at den har vært brukt. Prisen er hemmelig...

Denne skal jeg ta i bruk til sommeren.

Jeg har også omsider lært meg teknikken til repkjede. Har laget et armbånd til meg selv i 925s. Holder på med et til som skal legges ut for salg. Teknikken er ganske tøff for du får 2 armbånd i ett når du bruker denne teknikken. Har begynt på litt smykker igjen, men siden jeg sliter litt med min tilstand for tiden, har jeg vanskelig for å konsentrere meg, så jeg gleder meg til å få det psykiske på plass igjen (thumbs-up)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.