onsdag 29. februar 2012

Stort og smått

I går ble endelig oppsigelsen på leiligheten innlevert. Er så lettet over at dette er gjort. Nå er det bare noen småting som gjenstår: lakke listene som er satt på og kjøpe ny postkasse, da den som jeg har brukt er blitt veldig stygg.
Det var en tung dag i går, men det går bedre nå. Jeg skal fortsette på 125 mg av medisinen som jeg nevnte i går. Det var slett ikke noe særlig å gå rundt med så mye sinne og urolighet i kroppen som jeg gjorde i går.
I dag skal jeg fortsette med smykkelaging. Jeg har en del gode ideer, så det skal bli spennende. Akkurat nå jobber jeg med et knallblått armbånd i dronning-mønster. Etter mitt hode skal det bli trippelt med ett blått, ett grønt og ett blått igjen, for så å sette det sammen til ett armbånd. Jeg var begynt på et repkjede-armbånd til barn, men så viste det seg at jeg manler 5 sølvringer til å gjøre det ferdig. SÅ typisk. Jeg har masse arbeid som jeg ikke får gjort ferdig pga at jeg mangler noen smådeler. Jeg får ta meg en tur til Panduro og skaffe meg flere deler.
Opp gjennom årene har det blitt ganske mange smykkedeler, men det er alltid noe man mangler. Jeg har faktisk kommet opp i 20 esker nå. Er begynt å tømme noen for deler som jeg vet jeg aldri kommer til å bruke. Skal snart legge ut mer smykkedeler for salg.
Ha en fin dag kjære lesere  §:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.