torsdag 2. februar 2012

Dobbeltmoral

Jeg følger med på en ganske kjent blogg, selv om jeg nok er i eldste laget til å lese unge piker sine moteblogger. Jeg har lest flere ganger i denne bloggen der vedkommende har vært med på diverse aktiviteter som innebærer dyremishandling, selv om denne personen sier at hun tar avstand fra slike handlinger. Bl.a har vedkommende vært tilskuer til ganske ekstreme  show, deriblant noe som heter ping-pong show.
Det som gjør meg noe skeptisk og frustrert er at hun i praksis støtter dyremishandling ved å delta/være tilskuer til slike ting. Da snakker jeg også om ape-show, elefant- og kamelridning samt andre ting.
Noen bekjente av meg var en tur i Peru på ferie der de overvar tyrefekting og betalte for å komme inn. Selv sier de at de ikke støtter dette, men det har de allerede gjort ved å betale inngangspenger. Unnskyldningen som de hadde var at "vi gikk før de begynte å stikke i oksen". Er de så blåst i hodet at de tror at det stakkars dyret slipper pinslene ved at de går ut av stadion? Enkelte mangler bare så mye empati og intelligenst at det er skremmende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.