tirsdag 21. april 2020

Strikk for Norge! Blir du med?

De aller fleste av oss kjenner, eller vet om noen som har jobbet gjennom denne covid-19-krisen. Disse har selv utsatt seg for fare bare for at vi andre skal få hjelp. Dette dreier seg ikke bare om helsepersonell, men alle som har jobber dere en er i kontakt med mennesker.

Ettersom Moffen tenkte litt mer rundt dette, kom hun frem til at disse menneskene fortjener en påskjønning, ikke bare applaus og som den glade strikkeren hun er, har hun altså startet på småplagg som skal gies bort til noen som har jobbet for å holde Norge smittefritt og utsatt seg for smitte kun for at vi skulle få tak i ting som vi trenger i hverdagen.

Moffeliten strikker kongevotter som skal
gies til en som jobber for Norge.
Disse menneskene fortjener en liten oppmerksomhet. Om det er luer, votter, strømper, pannebånd, pulsvanter, sitteunderlag, grytelapper, er det samme. Bruk et norsk mønster, som er lovlig å bruke til slikt. Du kan også ta kontakt med designeren av et mønster og spørre om lov til å få strikke noe med dette mønsteret som gies i gave.

Etter at du har strikket og vasket plagget, legg det i fryseren i noen dager før du gir det bort. Mottaker gjør selvsagt det samme. Bruk hashtaggen #strikkfornorge når du legger ut bilder av det du har strikket.

Håper dere vil bli med på dette. Alle fortjener en liten
oppmuntring i disse tider.