lørdag 14. januar 2012

Nytt prosjekt

Jeg er i gang med et nytt prosjekt. Skal strikke meg et skjerf i halvpatent. Jeg har nettopp lært denne strikketeknikken og synes det er kjempegøy. Skjerfet er hvit og i alpakka-kashmir som koster 89,- pr nøste, så det blir et dyrt skjerf. Jeg skal også strikke en lue og pulsvanter som passer til, så jeg går vel konkurs før jeg er ferdig med strikkingen. Hihi...
Prosjektet blir nok ikke ferdig denne vintersesongen. Det blir lite strikking oppi alle andre gjøremålene. Jeg har klart å tømme 4 kasser i dag. I tillegg har det blitt kastet 2 kasser, så det minker, heldigvis.
Jeg har også 2 steintøffe jakker som jeg skal gi vekk. Jeg håper at kanskje min niese har lyst på dem, hvis ikke, går de til Fretex. De er altfor fine til å bli kastet.
Over til noe annet:
Jeg har snakket med en person på tlf i dag (vil ikke nevne navn). Denne personen fortalte at vedkommende hadde fjernet et skilt, revet det og kastet det i bosset pga at vedkommende ble så irritert over at dette skiltet var satt opp. Dette er nok til å få meg til å tenne. Uansett har ikke andre mennesker noe med å ta seg til rette på andre folks eiendom. Synes denne personen begynner å gå litt langt nå.

Vel, Jeg får hoppe ned i kassene igjen og se om jeg kan få tømt et par stykker til før jeg legger meg.  §:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.