mandag 24. september 2012

Oppdatering - Oscar

I dag har Oscar hatt en liten tur til vetrinæren for å fjerne sting og for å få den årlige vaksinen. Vi fikk en liten gladmelding da vi var der. De har klart å fjerne alt det kreftberørte området på foten hans, så han er erklært frisk, selv om det kan dukke opp kreftsvulster på andre deler av kroppen. Heldigvis vil ikke disse angripe de indre organene. De vil kun ligge rett under huden, så de er lette å fjerne skulle de dukke opp igjen.
Dessverre var ikke såret grodd skikkelig enda. Han har fremdeles en liten infeksjon der stingene satt. Vi har fått resept på Fucidin, som skal påføres 2 ganger/dag. Han blir nødt til å gå med kragen en stund til. Jeg håper VIRKELIG at såret vil gro skikkelig.

Guttene mine

Han var en engel på bussen. Før var han et mareritt å ha med seg når man var ute og reiste. Nå har han lært å slappe av, dessuten så avledet mamma han med litt snacks.

Vi hadde planlagt en lengre tur idag, siden det er så fint vær, men den må vi utsette. Han skal være i ro noen dager etter at han har fått vaksinen sin.

Stakkars tapre gutten. Han har mye han må igjennom...