onsdag 11. november 2015

The Devil is Gone


Neida, jeg er ikke blitt kristen på mine gamle dager, men jeg har klart å bli kvitt den indre djevelen som har herjet i kroppen min siden sommerferien. Den har vært tilbakevendende og har besøkt meg 8 ganger siden sommerferien og nå er den altså borte for godt, eller ihvertfall til neste sommerferie, forhåpentligvis.

Jeg gikk til innkjøp av tranebærsaft. Denne er usukret og et udmerket hjelpemiddel i kampen mot uvi'en. Jeg har tatt et stort glass om morgenen og et stort glass om kvelden hver eneste dag i 14 dager og jeg kommer til å holde på med denne saften en stund til. Den er veldig dyr, 90 kroner koster det for en liten flaske, men jeg ser på den som medisin og medisin er jo dyrt. Selvsagt tar jeg også antibiotikaen også, men litt saft har vel aldri skadet noen.

Nei til juice
Mange tror at de skal drikke tranebær-juice, men det er helt feil. Tranebærjuicen som man kjøper på butikken er full i sukker 18g pr ml eller var det dl? Jeg er ikke helt sikker, men masse sukker er det allikevel.
Legen min fortalte også at man ikke burde drikke altfor mye under antibiotika-kuren, da medisinen blir skylt ut og mister virkningen. Det har jeg holdt meg til og det har virket bra. Jeg har heller drukket mye etter jeg var ferdig med kuren, for å skylle ut evt. bakterier.

Jaja, nok uvi for denne gang.

Øredobber på gang
Jeg er igang med å lage noen "demo-øredobber". Slike øredobber lager jeg som prøve for å se om kvaliteten er god nok til at jeg kan legge dem ut for salg. Det ene paret jeg holder på med, består av 38 swarovski-krystaller og henger som glitrende drueklaser i ørene. Jeg kommer til å bestille en god del swarovski-krystaller i diverse farger fremover og jeg håper at jeg klarer å få ut et par røde øredobber, som passer til jul.

Bilder? Nei, det må dere vente litt med, jeg skal først gjøre dem ferdige og så må fotostudioet opp og gå, før dere får se resultatet.