tirsdag 31. mars 2015

Handlingslammet Sykehus


Nå i det siste har min bror vært inn og utav sykehus. Alt startet med uvi og sterk feber. Han ble sendt i ambulanse til sykehuset og alt så ut til å gå bra, så etter noen uker ble han utskrevet og sendt hjem.

Etter en uke hjemme, fikk han igjen problemer og ble sendt på sykehus. Denne gangen med blærekatar og høy feber og vann i lungene. Nå har han vært på sykehuset i omtrent 10 dager og de klarer ikke å få ned feberen. Han er i tillegg blitt underernært. 

Vannet i lungene har de fått bukt med, men ikke feberen og "de skjønner ikke hva som gjør det", men sender de han videre til et annet sykehus med bedre ekspertise? Neida, DET gjør de ikke. Nå gir de han lakserolje i tillegg. I tillegg er det snakk om at han skal skrives ut på langfredag...

Kanskje de skulle forsøkt årelating også...?

Hva er det dette sykehuset tenker på??? Sende en syk man med feber og underernæring hjem??? Herregud! Han fikk jo ny nyre ifjor sommer. Har de absolutt ingen forståelse for hvor kritisk tilstanden hans er? Jeg fikk vite fra min mor at det var først idag de tok urinprøve av han. Dette er bare sjokkerende.

Dessverre så er han voksen og det er ingenting vi som familie kan gjøre. Det er så frustrerende at vi ikke har mulighet til å ha påvirkningskraft. Jeg er veldig redd for at grunnen til denne feberen, er at kroppen nå jobber med å bli kvitt nyren. Min bror skulle vært sendt til Haukeland Sykehus eller aller helst Rikshospitalet, men legene ved dette lokalsykehuset er totalt handlingslammet.

Vi håper og ber nå om at han skal få komme videre til et av disse sykehusene som faktisk har eksperter. 

Hvis ikke, får vi legge situasjonen i hendene på enda høyere makter og be for at alt skal gå bra.