tirsdag 10. mars 2015

Ikke braBeklager at jeg ikke har blogget på en stund. Hvorfor jeg ikke har gjort det, aner jeg ikke, men jeg har nok vært ganske tom i hodet når det gjelder tema som jeg har lyst til å ta opp.

Jeg kunne skrevet om mote, sminke, hår, politikk, film eller sport, men det finnes så mange blogger som tar opp disse emnene. Sport er jeg ikke interessert i. Min mann og jeg er vel blandt de største sportshaterne her i landet.

Det skjedde hvertfall noe i dag, som fikk meg til å bli litt satt ut, eller meget irritert (på en dannet måte.

Det dukket opp en invitasjon til et julbileums-stevnet på en skole, som jeg gikk på for mange år siden. Det er jo bare koselig og jeg kommer nok til å dra på stevnet, men det som irriterte meg med denne invitasjonen, var at det lå med en fullstendig liste over adresser og telefonnr til alle som gikk i kullet.

Dette mener jeg er uakseptabelt og spesielt når det ikke er innhentet tillatelse på forhånd. For å snakke om meg selv, så ønsker jeg ikke at folk/instanser henter ut kontaktinformasjon "over hodet" på meg. Det er ikke alle som ønsker at "alle" skal få vite hvor en bor eller hvilket tlf nr en har. Jeg er selv veldig forsiktig med å gi ut slike opplysninger om meg selv og andre. Jeg vet faktisk ikke om det er tillatt å gjøre dette heller.

Det som også er rart, er navnet mitt som stod på konvolutten. Det ene navnet mitt har jeg ikke brukt siden 80-tallet og kommer nok ikke til å bruke det heller. De hadde gitt meg en helt vill navnekombinasjon. Jeg har ikke det navnet og vurderte lenge om jeg skulle sende det i retur med riktig navn skrevet på konvolutten, men slo det fra meg, da jeg selvsagt vil beholde innbydelsen.

Jeg gleder mer hvertfall til stevnet og tror det vil bli kjempegøy å se medelevene mine igjen. Jeg får bare håpe at jeg ikke får time til stær-operasjonen tett innpå datoen.


2 kommentarer:

Toril sa...

Jeg skjønner godt at du reagerte på dette, for det reagerer jeg også på. Kjenner flere av mine venner og bekjente som av en eller annen årsak ikke ønsker at deres adresse, telefonnummer og mailadresser skal bli offentliggjort. Slik skal utenforstående respektere!

Kjempebra å høre at du gleder deg til stevent/jubileet da :) Jeg var på 30 års elevstevne på folkehøgskolen jeg gikk på i august i fjor, og det var kjempegøy :) Takket være facebookgruppa vår, greide vi å samle 30 stk av oss som kom på stevnet :) På facebookgruppa vår er vi 80 stk av 98 elever, og det er kjempebra så mange år etter :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag :)

Bloggklem fra Toril

Moffeliten sa...

Jeg reagerer veldig på dette da jeg er svært privat av meg. Jeg har også grunner til at jeg ikke ønsker adressen min offentliggjort.

Det skal bli spennende å se hvor mange jeg kjenner igjen på stevnet §:o)