mandag 2. mars 2015

Jeg tror på djevelen


En kan rett og slett ikke la være å tro på at det finnes djevler, når en leser en slik sak som dette.

ww.vg.no/nyheter/innenriks/krim/aktor-tiltalte-menn-diskuterte-overgrep-foer-jentebarnet-var-foedt/a/23406344/

Hva i h....te er det som kan få folk til å bli så avstumpete psykopater at de misbruker små barn på den måten? Slike folk er mindre verdt enn snegler. De er SKADEDYR.

Jeg fatter ikke at det ovehode finnes individer av den dyrearten som jeg selv tilhører, som kan se på barn som sex-leketøy. Jeg er så rasende akkurat nå at jeg faktisk har knekket en bit av en tann fordi jeg bet tennene så hart sammen. Jeg har virkelig lyst til å ha disse svina foran meg mens jeg har en saks i nevene. Hva jeg skal gjøre med denne saksen, får dere gjette dere til, men jeg hadde ikke nølt et sekund, for å si det slik.

Jeg er så SINT og har lyst til å slå løs på noe. Jeg håper virkelig at disse får livsvarig forvaring og blir behandlet på samme måte av sine medfanger, som de behandlet disse stakkars barna, som har blitt ødelagt for livet.


2 kommentarer:

hellaaa sa...

Det er mye sykt i verden, at jeg blir rett å slett helt sjokka! :o

Toril sa...

Fy flate! Kjenner jeg blir kjempesint, sjokkert og lei meg når jeg høre om slikt! Hvordan går det an? De må være psykopater når de gjør slikt mot uskyldige små barn, og det finnes ingen unnskyldning i det hele tatt!

Jeg sitter med en samme følelsen at jeg har lyst å denge løs på ei bokserpute eller noe slikt i ren sinne over disse psykopatene!

Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag :)

Bloggklem fra Toril