fredag 19. august 2011

Oscar hjemme igjen

Åh, det er godt å ha gutten hjemme igjen. Stakkaren hadde gitt helt opp og syntes alt var dumt da vi kom for å hente han. Det tok noen sekunder før han kjente oss igjen og da var plutselig gamle-Oscar tilbake igjen. Bakbeina fungerer fint og han klarer nå å skvette slik som vovsegutter er ment å skvette. Det kan ikke beskrives hvor godt det er å ha han tilbake til sitt gamle jeg igjen.
I tillegg til vaksinen, som han ble dårlig av, var han også litt anemisk, så nå har han fått lever-fôr. Det skal bli spennende å se om han liker det. Han er ganske kresen av seg.
Fremdeles er han litt redusert, men hvem hadde ikke vært det i en slik situasjon.
Hele herligheten kom på ca kr 6 500,-, men det er ingen pris for å få hunden tilbake, selv om han er blitt en gammel mann. Min mening er at har man først skaffet seg et kjæledyr, er en også forpliktet til å gjøre det som må til for at dyret skal ha det godt. Uansett pris. Har man ikke tid og råd til å stelle dyret, så skal man heller ikke skaffe seg et dyr - det være seg rotter eller hester. Alle dyr er like viktige og har like mye følelse for smerter og gleder som vi mennesker. Det virker som om enkelte av menneskerasen har glemt dette.
Jeg hørte for en tid tilbake om en hundeeier som hadde brukt titalls-tusen på operasjoner på hunden sin slik at den kunne få et fullverdig liv uten smerter. Det står det respekt av. Hunden er nå frisk og har det fint.
Noe å tenke på for oss andre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.