onsdag 3. desember 2014

Hei og Hopp!


Stikker bare så snarest innom for å si hei. Det går så det griner etter her i huset. Revesmykkene pakkes og pakkes, penger overføres, regnskap føres, julegaver handles og julegaver pakkes, oppvask tas, klesvask tas og smårydding gjøres.

Som dere forstår, er det travelt i heimen for øyeblikket. I tillegg til alle de hundrede tingene jeg gjør, lager jeg også julegaver, men det er ikke smykker. Vel, det ER smykker, som ikke er smykker for å si det på den måten. Jeg håper hvertfall at mottakerne blir fornøyde.
Jeg presterte å mangle en enkel ramme som skulle til på en julegave, men disse rammene bestilte jeg i november og de ankom i dag. Det er sjelden at ting ankommer fra China akkurat den dagen du trenger det, men det skjedde i dag.


Moffeliten før håret
ble borte
Flere Rever...
Det ser ut som om det kan bli en ny runde med revesalg til inntekt for Dyrebeskyttelsen. Jeg må ærlig innrømme at jeg begynner å bli litt lei rever nå. Jeg har disse revene rundt meg hele dagen. Jeg tenker rever når jeg ser film, sitter ved pc'en, handler, ute og kjører. Jeg drømmer til og med om disse dyrene om natten. I drømmen har jeg en skokk med rever som skal stelles. De skal luftes, mates, bades, børstes og tennene pusses. Det er ikke rart at jeg våkner opp kl 7 hver eneste morgen med adrenalin-rush. Jeg hopper ut av sengen, tasser inn på kjøkkenet for å sette på kaffe (god gammeldags kokekaffe), setter meg ned i sofaen og åpner adventskalenderene mens
jeg ser på Jul i Skomakergata. Det er jo en koselig måte å starte dagen på og neida, Moffeliten har ikke blitt voksen enda. Det er kanskje like greit.

Det er egentlig litt greit å starte dagen såpass tidlig og febersymptomene har vært borte i dag. Vi får håpe at det varer...



2 kommentarer:

  1. Det er litt stress nå ja, spesielt rett før julen.
    Jule episoder på tv er koselig, å man blir aldri for gammel til det uansett,
    Ønsker deg en flott dag. :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det. Håper du har en fin adventstid og en god jul §:o)

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.