torsdag 11. desember 2014

Shop Till You Drop...


I dag var det den store shoppedagen for Moffeliten. Det ble endel nyttige, men mest unyttige saker. Spesielt klær og jeg kunne heller ikke motstå å kjøpe en ny parfyme. Nå er parfymehyllen min i klesskapet så godt som full og jeg har innført absolutt forbud mot å kjøpe mer parfyme, tror jeg.

Grunnen til at jeg dro inn til sentrum idag, var at jeg trengte avlange gaveesker. Jeg har ikke hatt tid til å lære meg å lage slike enda, så det endte med en tur til Panduro. Nå har jeg fått eskene i hus og skal snart til å pynte dem. De skal inneholde noen ganske så spesielle gaver fra Moffelitens Verden, men det er ikke smykker, som jeg har skrevet tidligere.


Så, her er listen over dagens jaktresultat
Jeg er svært glad i Hampton Court
og tråler Kappahl etter nye varer
hver eneste måned.
Det er greit å støtte en god sak av og til

Varmt til hender og føtter
Årets Julepysjamas
Verneutstyr til å ta ut mannens hjortestek fra stekeovnen
Årets julekort venter på å bli fylt med hyggelige meldinger
Dagens parfyme-kjøp.
Denne er ungdommelig, lett og sommerlig,
men jeg falt sånn for duften at jeg valgte
å investere i den.
Nå er jeg ganske så trett, men måtte bare legge ut dette på bloggen før jeg snur meg rundt og begynner på gavearbeidet. Jeg har litt tåkesyn nå (pleier å få dette når jeg er trøtt), så om jeg får til å jobbe på dataskjermen er uvisst.
Det er hvertfall godt å komme hjem igjen. Beina er såre etter all tråkkingen, men jeg får trøste meg med at jeg hvertfall har forbrendt noen kalorier i dag.

Dårlig kundeservice
Jeg var innom SparKjøp for å kjøpe meg en ny pysjamas og det er en ting som har slått meg når jeg har vært der, nemlig den sure betjeningen. Jeg måtte spørre en dame om hun kunne hjelpe meg med å ta ned noen pysjamaser slik at jeg kunne se på størrelsen. Det var ikke mye smil å få fra henne. Det var nedover-munn og nesten trass. "Kunder er noe herk", virket det som hun tenkte. Hun holdt på med å henge ting på plass fra noen kasser, men når man spør høflig og smiler, forventer man jo at de er litt villige til å hjelpe.

For noen år tilbake skulle jeg kjøpe noen bånd som var på ruller. Det sto at det kun var betjeningen som fikk måle opp og klippe i disse båndene. Jeg gikk og gikk rundt i butikken uten å finne noen som kunne hjelpe meg. Til slutt dukket det opp en dame mellom noen klesstativ og jeg spurte pent om hun kunne hjelpe meg, men nei, det gikk ikke. Jeg fikk beskjed om at det var betjening borte ved garn og stoff-delen i butikken som kunne hjelpe meg, men der var det ikke en sjel. Jeg sto og sto og ventet tålmodig, men ingen viste seg. Til slutt la jeg rullen pent tilbake og gikk derfra. Jeg fant en annen butikk som hadde en smilende betjening som gjerne ville hjelpe meg.

De ansatte bør tenke på resultatet av dårlig kundeservice. Kundene vil bli færre, butikken vil få dårlig salg og ansatte må sies opp. 

DA har de virkelig grunn til å bli sure...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.