mandag 29. september 2014

Alt forsvinner...

Hva ER det egentlig som skjer med oss når vi har passert 50? Plutselig forsvinner alt og vi kan ikke huske hvor vi har lagt hva, selv om det er for noen minutter siden.

Når det gjelder meg, har forvirringen slått til med brask og bram. Jeg kan gå og lete etter brillene som jeg la fra meg for mindre enn ett minutt siden. Dvd'er som jeg nettopp tok ut fra spilleren, forsvinner i løse luften og klær som jeg hadde pakket vekk for sesongen, finner jeg aldri igjen. En skulle tro at man hadde en ekstra leieboer her.

Det er ikke rart at folk tror på spøkelser. Det er vel ikke lenge før jeg gjør det selv heller. Jeg har i lengre tid snakket om å lage en liste i Excel, der jeg skriver opp hvor jeg plasserer ting, men jeg har ikke kommet så langt enda.

Nå er det en eske med smykkedeler som har forsvunnet som dugg for solen. Jeg har lett fra tak til gulv, uten å finne den.

HVEM ER DET SOM TAR TINGENE MINE????

Det var litt merkelig fordi hodet var ikke så rotete før. Kan det være at jeg er blitt bløtere i hodet etter at jeg valgte å blir hjemmeværende og jobbe med smykker? Da jeg gikk i jobb, var jeg ryddig og fikk ting unna, uten å rote ting bort ved at jeg la dem på "lure" steder.

Blid, men forvirret...
Det har hjulpet at jeg sier høyt til meg selv hvor jeg legger brillene mine, men jeg glemmer jo å gjøre det også, spesielt hvis jeg er opptatt med noe.

Jeg glemmer ikke da vi skulle i begravelse og min kjære ikke fant den ene penskoen sin. Vi lette høyt og lavt, men enden på visen var at han måtte stikke innom en skobutikk på veien til kirken, for å kjøpe nye sko. Da jeg skulle rydde i skapet i gangen, fant jeg den savnede skoen på hattehyllen. Hvordan den har kommet dit og hvem som har lagt den dere, aner vi ikke, men det er nok mest sannsynlig undertegnede.

Jeg håper virkelig ikke at jeg klarer å rote bort ektemannen min også. DET hadde vært katastrofalt siden jeg aldri finner igjen det jeg har rotet bort.

Men hvem vet? Jeg klarer vel det også.

Bare jeg blir gammel nok...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.