onsdag 24. september 2014

Nye jakker til vinteren

Så har det blitt 3 nye jakker til vinteren. Det er vel ikke så uvanlig når det gjelder meg. Jeg er jo viden kjent for min jakke- og veskedilla. Får aldri nok. Jeg har en mengde jakker som jeg skal gi bort. Først tenkte jeg å gi dem bort på den årlige gi-bort-dagen her på bloggen, men etter noen runder i tenkeboksen, kom jeg frem til at det mest sannsynlig ikke har noe for seg. Selv om jeg gir bort tingene, må jo mottaker betale portoen og når det gjelder jakker, kan det fort bli temmelig dyrt, så det blir nok Fretex (usj) som får dem.

Jeg har jo tenkt på UFF også, men jeg liker ikke tyverisikkerheten i disse containerne. Er det noen som vil forsyne seg, er det jo bar å krype gjennom hullet, hvis tyvraddene er små nok. Da synes jeg faktisk at Fretex sine containere er bedre da de har en slags dørordning.

Dette er hvertfall jakkene som jeg har kjøpt så langt.

Duffelcoat fra HM
Link

Deilig, foret vinterjakke fra HM
Link

Litt mer elegant jakke fra HM
Link

Jeg beklager den dårlige kvaliteten på bildene mine. Jeg måtte bruke mobilen siden fotoutstyret mitt ligger i bilen.

Den vinrøde jakken, samt duffelcoaten er fra ungdomsmerket Divided. Jeg er jo litt for gammel til å bruke dette merket, men jeg synes jakkene var så fine og satt så godt på meg at akkurat aldersgruppen blåste jeg i.

Så lenge det ikke er typisk ungdomsklær, bruker jeg dem. Når det kommer til skinny jeans og magetopper/ettersittende topper, sier jeg nei takk. Det får da være grenser til ungdommelighet også da...

2 kommentarer:

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.