onsdag 3. september 2014

Kundeservice, Lege og Negl...

Dagen i dag har både vært smertefull og irriterende. Jeg begynner med det siste først, for å si det sånn:


Aooooa...
Da jeg skulle sette meg i bilen idag og lukke døren, klarte jeg å glippe tak i denne og knakk en negl. Heldigvis løsnet den ikke. Den fikk bare en sprekk. Om denne kommer til å holde til timen min den 19, tviler jeg på. Jeg bruker nå kompress på fingerene for å stramme til neglen da min naturlige negl løsnet fra festet. Hurra...

Jeg fatter ikke hvordan jeg kan være så klumsete hele tiden. Det er et under at jeg er oppegående i det hele tatt. Jeg snubler i mine egne bein, jeg snubler i sokkene som jeg har på beina (!), jeg ramler oppi kaffekopper, bommer på sengen når jeg skal ta mine mer eller mindre elegante svalestup opp på sengen. Dette er helst når jeg har drukket litt og jeg  får skapdører i hodet og krasjer i dørkarmer da jeg tar svingene for brått.
Jeg lærer jo aldri! Lurer på hva det neste blir...
Noe av dette skyldes nok at jeg ikke bruker briller. Jeg ser godt på langt, men dårlig på nært hold.

Lege
Jeg har i lengre tid gått med smerter på venstre side av brystet. Når smerten sitter der, er man jo automatisk bekymret for hjertet. Heldigvis var det ikke noe galt der. Det var kun muskulært, men det er jo godt å få det sjekket.

Jeg fikk mast meg til å begynne på Zoloft igjen. Jeg har hatt psykopatiske tendenser som bare har eskalert den tiden da jeg ikke brukte dem. Nå er psykopaten borte og jeg er blitt meg selv igjen, på godt og vondt. Det var utrolig mye kaos i hodet de ukene jeg var uten og jeg tålte absolutt ingenting før jeg fikk et raseri-anfall som endte i krampegråt. Jeg har brukt Zoloft i et par uker nå og jeg føler meg mye bedre som sagt.

Jeg har jo vært utenfor meg selv de siste dagene, men det er pga telefonsamtalen som jeg skrev om i et tidligere innlegg. Vedkommende har ikke tatt kontakt igjen da h*n fikk grei beskjed om å ringe når h*n hadde roet seg ned.

Ill. foto
Dette har ingenting med
den akturelle saken å gjøre
Kundeservice
Jeg var innom apoteket på Oasen idag for å kjøpe plaster og kompress. Etter å ha stått og ventet i ti brede og ti lange i kassen, kom det endelig en ansatt. Vedkommende var hyggelig og grei, det var ikke det som var problemet. H*n hjalp meg med å finne det jeg trengte og siden jeg var først i køen og h*n snakket med meg da h*n stod i kassen, regnet jeg med at jeg kunne betale med det samme til den ansatte.

Det gikk IKKE an. Før jeg visste ordet av det, var vedkommende forsvunnet og jeg stod bakerst i køen igjen. Det var nå fjerten stykker foran meg i  køen og jeg gadd til slutt ikke å stå i denne køen. Jeg leverte tingene fra meg og kjørte til Amfi Os istedet.

Det virket ganske kaotisk på apoteket på Oasen. Alt var forandret der inne og det var blitt mye mye mørkere. Hvorfor det er så mørkt der, vet jeg ikke. De hadde noe rosa lys oppetter veggene og det så nærmest ut som et diskotek. Jeg er ikke storforlangende av meg, tror jeg, men det skal da være så lyst at kundene kan se hva de kjøper.

Nå sitter jeg her med vond negl og synes litt synd i meg selv, men jeg kommer nok tilbake til mitt gode glade jeg om en liten stund.

Får jeg nå håpe hvertfall...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.