tirsdag 20. januar 2015

Fantastisk tilbud fra Bergen Kino

Nå kan vi høykulturelle få noe bra på lerretet også. Bergen Kino har startet opp med et nytt tilbud til oss som er glade i opera, ballett og klassisk musikk. Dette tilbudet kalles Operaprogrammet, tror jeg.

Her får du direkteoverføring fra de store, internasjonale scenene mens du sitter i kinosalen (og ikke gomler på ting som forstyrrer andre).

Dette er jo en god erstatning for alle som ikke har mulighet til å farte verden rundt for å oppleve disse oppsetningene.

Den 31. januar blir det overføring av Les Contes d'Hoffmann. En opera som jeg anbefaler på det varmeste. Her får du både humor og drama av operasangere av ypperste klasse. Det er dyre billetter, det får nå så være.

Hvis du er litt ukjent i operaverdenen, men har lyst til å oppleve en opera, kan jeg absolutt anbefale denne. Operaen inneholder mye vakker musikk og Olympia sin arie, Les Oiseaux dans la Charmille, eller Dukkearien, som den også kalles, er svært kjent da den inneholder en god del coloratur. Noe som gjør at sopranen som synger denne, virkelig kan briljere litt.

En annen kjent arie fra denne operaen, er Belle Nuit, ô Nuit d'Amour, eller Barcarolle, som den også er kjent for.

Har du lyst til å oppleve dette, trykker du på denne linken: Bergen Kino

3 kommentarer:

  1. Så kjempeflott da :)

    Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

    Toril

    SvarSlett
  2. Tusen takk. Ha en fin dag dere også §:o)

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.