onsdag 6. mars 2013

Ondskapsfull drittslenging

Jeg er voksen og krever svar på dritten du slenger til oss som ikke duller med deg Moffeliten!

Tror kanskje du skal tenke over hva du legger ut neste gang. Er ikke slik at kg stenger ting for at du forstår at du har driti deg ut. Tåler du ikke fakta?

Ærlig talt, makan til ansvarsfraskrivelse! 


Hva synes dere om de tre sitatene over her? Jeg spurte om hjelp til å løse et problem og dette er hva jeg får. Fatter det ikke. Jeg tror de som poster slike kommentarer ikke har kommet helt ut av bleiene ennå. Dette er svært vondt å høre når jeg er i den situasjonen som jeg er i.

Kan ikke skjønne at noen kan være så ondskapsfulle...


4 kommentarer:

  1. Jeg er sjokkert. Makan til stygge kommentarer til et menneske som trenger hjelp. Nå vet jeg ikke hva saken dreier seg om. Hvor er dette forume? Er det på Facebook?

    SvarSlett
  2. Hei igjen Trine.
    Neida, det er ikke på FB. Beklager, men jeg vet ikke om jeg har så lyst til å opplyse om hvilket forum det dreier seg om. Siden jeg har postet som Anonym Bruker der, har jeg ikke lyst til at akkurat denne saken kommer mer opp i dagen. Det er ikke noe familiært heldigvis.

    SvarSlett
  3. Aleksander Finne6. mars 2013 kl. 17:13

    Det er dessverre slikt en må regne med å få i retur uansett hva man skriver. Det beste en kan gjøre, er å bare heve seg over det lave nivået slike mennesker er på, og ikke gi tilbake med samme mynt (selv om det er aldri så fristende). De ser gjerne på seg selv som overmennesker og kommenterer ting de ikke har greie på. Ikke ta deg nær av sånne folk, Wenche. Det er mange som støtter deg!

    SvarSlett
  4. De var skikkelig lavpannede. Det gikk så langt som til trusler (har IKKE skrevet noe rasistisk eller noe som noen skulle reagere på).

    Nå har moderator for forumet ryddet tråden og følger fortløpende med på innleggene.

    Jeg skrev i tråden og takket moderator for jobben, da fikk jeg en melding fra en anonym en "hold deg til saken", så jeg tror det er mange som bare troller...

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.