lørdag 6. april 2013

Rosendal

I går var vi en snartur innom Rosendal med noen saker som vi har hatt stående i boden vår. Heldigvis var det bra vær og vi hadde en fin tur. Jeg tror jeg kjenner hver eneste sving på strekningen Venjaneset - Gjermundshavn. Gud, det er en kjedelig strekning og veien er så ille at veivesenet burde skamme seg, humpete og fæl. Skulle tro vi kjørte på en vei på 40-tallet.

Fergesteder er bare kjedelig...

Moffeliten i pels og Prada
på vei til "hembygden"

Vel, vi kom nå frem til bygden syd for Norges navle og fikk en koselig prat med Mamso og klappet litt på kattene før vi satt nesen hjemover igjen. Vi har tenkt oss en helg i Rosendal når det er blitt grønt og temperaturen har steget til over 20 grader pluss. DA er det fint i hagen til mor da. Vi kan slange oss i solstolen med en god drink (hehe...), høre på ståk og latter fra alle de glade menneskene som ligger og koser seg på stranden og sang fra alle småfuglene som er så glade og fornøyde. I tillegg kan vi stikke nesa nedi alle de velduftende rosebuskene mine. Noen skal faktisk spas opp og flyttes til terassehagen min (når jeg få den istand).

Det var en ting som slo meg da jeg gikk en tur i handlegaten i Rosendal, og det er; HVOR ER ALLE MENNESKENE BLITT AV? Vi skulle handle og gikk oppover til Spar og vi så ikke en eneste person ute og knapt nok noen på butikken. Vel er alle butikkene stengt. De stenger kl 1630, men allikevel burde vi hvertfall sett noen. Det er kanskje jeg som er bortskjemt med det pulserende bylivet, men jeg synes det har blitt stillere og stillere i hembygeden min. Har alle flyttet til byen mon tro...?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.