torsdag 11. april 2013

Fare! Dugnad i området!

Endelig virker det. Jeg var på vekten i dag og til min glede så jeg at jeg har gått ned 3 kg. Jeg er så lettet. Jeg har forsøkt og forsøkt å gå ned siden bryllupet og nå er jeg på god vei. Planen er å klare å komme ned i 55 kg, jeg ligger nå på 62 kg, så jeg har en del igjen.

Jeg går turer nesten daglig, men i dag holder jeg meg innendørs. Grunnen til dette er at det er DUGNAD i sameiet og jeg har ikke så veldig lyst til å passere naboene som holder på og sliter. Selv om dugnaden er helt frivillig, blir en jo uglesett allikevel.


Denne dugnaden er den første av ialt 5 dugnader vår- sommer- og høstsesongen. Jeg fatter ikke hva vi skal med dugnad jeg. Det hadde vært bedre om vi hadde betalt noen for å stelle området vårt. Selve eiendommen er svært og hele tomten består av busker og trær. Det er bare et par små flekker med gress.
Det de sa da de plantet alle buskene, var at de ville stelle seg selv. Kjøss meg bak. Dugnadsgjengen har mer en nok å gjøre med å beskjære, klippe og rydde rundt buskaset.


Så i dag er jeg innendørs...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.