onsdag 19. mars 2014

Dette og hint & nye negler


I dag har jeg vært i byen med diverse gjøremål. Det viktigste var jo neglene og jeg har, som vanlig, fått verdens fiiiineste negler hos Maya på Nails For You. Jeg trengte å pusse meg litt opp i dag siden jeg fremdeles er veldig redd for hva som kommer til å skje hos legen på fredag. Humøret svinger fra litt angst til KJEMPEANGST! I går mistet jeg helt taket og begynte å grine. I tillegg skjelver jeg sånn at jeg ikke kan skrive på mobilen. Så redd er jeg. Det kommer mest sannsynlig til å gå bra, men når tvangstankene har satt seg, er det ikke så lett å bli kvitt dem...

I dag har det også blitt litt shopping. Bl a kjøpte jeg en fin, lyseblå genser og et sjal i leopardmønster. Bilder kommer senere når jeg får snudd meg rundt noen ganger.

Først. Her er neglene mine.


Jeg stakk som snarest innom Galleriet og der var det underholdning. HERLIG! Det aller beste var at det var opera, Carmen. Ikke min favoritt, men opera er opera. Jeg fikk stukket en pamflett i hånden. Da jeg kikket nærmere på den, stod det GULLHANEN med store bokstaver. Dette er en russisk opera av Rimskij Korsakov. Dette kommer til å bli en flott opplevelse for de som kan overvære denne vakre operaen.

Har du lyst til å gå? Adressen er www.grieghallen.no. Trykk på Gullhanen, så kommer du dit du skal. KJØP BILLETTER! Du vil ikke komme til å angre et øyeblikk.


I dag kom den nye mobilen min: Samsung Galaxy Note 3. Nå ligger den på lading og jeg gleder meg til å bruke den. Jeg stakk en tur innom butikken til Netcom, som også er på Galleriet. Jeg skulle ha beskyttelses-film til mobilen. Det fikk jeg, men de ville også selge meg et skall/omslag, eller hva det nå kalles. Prisen var kr 299,- (!). Da rygget jeg. Man får kjøpt nøyaktig identisk omslag på Ebay for noen få kroner. Klart jeg ikke kjøper noe som er 100 vis av prosent dyrere hvis man kan få tak i det på Ebay. Designerklær og -klokker kjøper jeg IKKE på Ebay da jeg er redd for piratkopiering.


Så får vi håpe at det går bra i morgen...




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.