fredag 14. mars 2014

Svikefulle Moffe

Så svikter Moffeliten atter en gang sine nære og kjære. Jeg har i lengre tid lovet min kjære mor at jeg skulle komme innover til henne og lære henne å bruke den nye mobiltelefornen som hun har kjøpt seg og atter en gang svikter jeg henne. Hun er, som mange på hennes alder, litt redd for moderne duppeditter og denne helgen lovet jeg henne å ta en tur, men svikter på nytt.

Jeg skulle så gjerne hjupet henne, men er litt i tvil om jeg klarer å forklare henne mobilen på en måte som hun forstår.
Jeg er ikke så tålmodig når det kommer til å lære fra meg og forklare ting for andre. Jeg har ganske kort lunte og er en elendig lærer (det kan skoleelevene være glad for siden jeg ikke er lærer. Hihi...). Jeg ønsker å være den tålmodige og snille datteren som stiller opp for de rundt meg, men den siste tiden har jeg ikke klart det.

"Unnskyldningen" min er at ryggen er helt ødelagt for tiden. Jeg skriver Unnsyldning i hermetegn da jeg faktisk er utrolig dårlig i ryggen. Jeg er så dårlig i ryggen at jeg ikke klarer å rette den opp. I går var jeg til kiropraktor, men behandlingen fungerer ikke lengre. Jeg klarer ikke å skjønne hvorfor da den alltid har virket.

Nå har jeg gått i flere måneder og bare blitt dårligere og dårligere, så min snille kiropraktor, Ingrid, skrev en henvisning til fysioterapi. Jeg ringte dit i dag for å ordne time, men de har 2 (!) måneders ventetid. Jeg får bare smøre meg med tålmodighet siden jeg nå er satt opp på venteliste.

Dette fysioterapisenteret har offentlig driftstilskudd og er derfor billigere enn å gå til vanlig fysioterapeut. Hva det koster hos disse som har driftstilskudd, aner jeg ikke, men hos vanlig fysioterapeut koster det ca 400,- kroner.

Jeg får bare tutle rundt med ryggen min så lenge og basere meg på å kjøre bil til og fra der jeg skal. Jeg har egentlig ikke noe valg. Mercedesen som vi har er litt for stor til at jeg er komfortabel med den. Det er en e-class 2012 Avantgarde og de er litt store, som dere sikkert vet, men må jeg så må jeg.

Jeg er lei av å svikte folk nå. Jeg føler at jeg ikke strekker til lengre. Husarbeidet seiler sin egen sjø siden jeg ikke klarer å stå mer i et par minutter om gangen. Jeg kan ikke rydde, vaske eller støvsuge lengre og føler meg rett og slett lat. Jeg føler at jeg sitter på min høye trone og lar alle andre gjøre skitt-arbeidet for meg og jeg føler meg som et virkelig dårlig menneske som utrnytter mine kjære fordi jeg ikke "gidder" jobbe, men jeg vet så inderlig at dette ikke er sant.

Uff, har visst en elendig dag i dag...

1 kommentar:

  1. Aud F. Aleksandersen14. mars 2014 kl. 17:10

    Uff og uff :( Kjenner meg så godt igjen i det du beskriver. Og å vente 2 mndr. på fysioterapi er som jeg ofte sier: Med de ventelistene vi har å forholde oss til må man snart planlegge å bli syk. :/ Ønsker deg masse god bedring og god helg. <3

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.