onsdag 3. juni 2015

Hold dere unna TorgallmenningenNå er som kjent Festspillene igang her i byen og med disse spillene kommer det forskjellige idiotisk påfunn. For hvert år som går, blir disse påfunnene mer og mer idiotisk.

Det som skal skje i dag, er at det skal plasseres en danske i et bur på Torgallmenningen. Det er greit nok det. Han hører nok hjemme i et bur. Saken er at han skal stå og rope ut ukvemsord etter uskyldige forbpasserende for å "provosere".

Jada, folk kommer nok til å bli provosert. Kanskje så mye at han vil få tilbake kjeftingen i form av spytting og spraying. Han kan også risikere at folk kaster diverse på han.

Jeg fatter ikke hva som er vitsen med dette. Hvis Festspillene ønsker at folk skal holde seg borte fra Bergens Storstue, så velbekomme. Politikerne og sentrumsfanatikerne vil ho at folk skal bruke byen og de sutrer hele tiden over at folk heller drar til kjøpesentrene i bydelene og så presterer altså Festspillene å komme med dette dritet (unnskyld uttrykket, men det er det det er).

Jeg lurer på om butikkene på Torgallmenningen synes om dette. Jeg regner med at de nok kommer til å tape penger. Det er vel et fåtall av oss skikkelige mennesker som ønsker å få drittslenging etter oss.

Ettersom jeg har forstått, gjør Festspillene dette for at vi skal forstå at overflodssamfunnet vårt ikke er noe å leve i og at vi bør tenke på folk i den tredje verden. HAHAHA, sier jeg bare. Lille Amir i Syria kommer sikkert til å få det bedre hvis du ikke kjøpte den ene buksen som du har spart opp penger til. Lille Amir blåser i hva vi kjøper. Han vil ha fred og trygghet og jeg tror neppe en bukse kan hjelpe han og resten av befolkningen i Syria til å bli kvitt IS.

Kanskje denne idiotiske dansken fornærmer mennesker som donerer penger til veldedige organisasjoner. Kanskje de blir så provosert at de slutter med å støtte en organisasjon? Har FS tenkt på det? Jeg godtar ikke å bli kjeftet huden full av et eksemplar av menneskeheten, som skulle funnet seg for god til å være med på et slikt idiotisk påfunn.

Det er lenge siden jeg har vært på Festspill-arrangement og jeg tror neppe at jeg kommer til å begynne med det igjen. Jeg nekter å sponse idioti.

Slik er det bare.