lørdag 13. august 2016

Dyremishandlernes Nyttige Idioter


Så har det skjedd igjen. Dyremishandlernes nyttige idioter er ute og deler filmer/bilder der dyr blir mishandlet.

Forstår de absolutt ingenting???? Forstår de ikke at de går dyreplagernes ærend? Å dele slike filmer/bilder, er nettopp det dyremishandlerne ønsker at vi skal gjøre. Jeg har sett meg så lei på at folk deler disse filmene rundt på Facebook i den hensikt "å vise at dyremishandling foregår".

Tror de at vi er dumme? Tror de at vi ikke vet at dyremishandling foregår? Tror de at vi hjelper dyrene ved å dele slike filmer?

Ikke tale om. Dyrene driter i om vi deler slike filmer. Dyremishandlerne ELSKER at vi deler disse filmene. Jo flere seere, jo mer trigger det andre latente dyremishandlere.

At troskyldige mennesker sprer dette i den hensikt å "ta" forbryteren, er så feil som det kan være. Har du opplysninger som kan føre til at vedkommende blir tatt, ta med dette samt videoen/bildene til politiet og la dem ta seg av saken. Vi skal IKKE ta loven i egne hender. Det er ikke verdig et rettssamfunn. Vi har lov til å mene at enkelte trenger en god porsjon med juling og det som verre er, men la det bli med meningene.
I videoen som ble postet på Facebook igår, var det opplyst om både navn, alder og bosted på personen som banket det stakkars dyret. Når man har disse opplysningene, hvorfor legge det ut på et offentlig forum? LEVER INFORMASJONEN TIL POLITIET!

Å poste slike videoer, driver dyremishandlerne til å lage nye videoer og jo verre jo bedre. En kan faktisk trekke en paralell til videoer av barn som blir seksuelt misbrukt. Ville du lagt ut en video der et barn misbrukes, for at de som ser denne filmen skal finne overgriperen og banke han?

Nei, det vil du ikke. Du vet at slike filmer tiltrekker overgripere og det er det samme med videoer av mishandlede dyr. Det vil bli flere som synes at det er tøft å vise hvor bestialsk de kan plage et stakkars dyr. Jeg er sikker på at det finnes sider der dyremishandlere "koser" seg med slike filmer.

Vær så snill:

IKKE VÆR EN
NYTTIG IDIOT

Jobb heller aktivt for å få slutt på vold mot dyr, uten å gå dyremishandlernes ærend