tirsdag 27. september 2011

Jeg fant, jeg fant

Av og til er det utrolig morsomt å pakke. Spesielt hvis du finner noe du hadde glemt at du hadde, eller noe du trodde du hadde mistet. I en gammel smykkeboks fant jeg 2 sølvringer som jeg trodde aldri jeg skulle få se igjen. De er nå renset og befinner seg trygt på fingrene mine. Synes de er så fine §:o)




Fremdeles bor jeg i leiligheten min. Skal en tur til kiropraktor i dag. Ryggen bærer preg av flytting, så den skal trykkes litt på plass igjen pluss at nakken også må knekkes på plass. Vi fant derfor ut at vi skal utsette flyttingen til i morgen. En bør jo ta det med ro i hvertfall èn dag etter en behandling.
Reolene i stuen er nå tømt og er klare til å bli saget opp. Skal bli utrolig godt å få de vekk.
Jeg trenger også flere flyttekasser. Tror jeg må tømme noen av de som har kommet på plass i nye-leiligheten. Jeg kan ikke holde på å kjøpe nye hele tiden.

Over til noe annet: Jeg kom over denne artikkelen i BT i dag
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/--Skal-kuppe-skoletimer-2582316.html#.ToGMTQ5LzbE.facebook

Tydeligvis er ikke disse ungdommen interessert i å få en god utdannelse. Er de klar over at dette påfunnet deres vil komme til å gå utover vitnemålet? Hvordan skal de klare livet hvis de hele tiden skal gå den enkleste veien? Kanskje det hadde vært bedre å få heldagsskole hvor elevene kan gjøre lekser på skolen istedet. Da har de lærere tilstede og kan få hjelp hvis de står fast, men leksefri skole? Det kommer nok aldri til å skje.
Til slutt vil jeg bare legge ut et bilde av noen gaveesker som jeg har laget samt noen øredobber som jeg også har laget. Jeg kommer til å legge ut gaveesker for salg på Epla i løpet av høsten/vinteren.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.