torsdag 22. desember 2011

Oppdatering

Du store min så travelt det har vært den siste uka. Har nesten ikke hatt tid til å blogge skikkelig, så her kommer en liten oppdatering.
Nå er jeg endelig fremme i Rosendal for å feire jul sammen med min mor og mellomste bror. Alle gavene er kjøpt inn. Det er jammen godt å være ferdig.
Her er noen eksempler:

Til min bror

Til min svigerinne

Diverse gaver
                                                                  
Det ble også noen gaver til oss selv. Er kjempefornøyd med jakken. Den var satt ned fra 1 399,- til 500, så der gjorde jeg et kupp. Den er litt liten i str, så jeg måtte opp i Large før den passet.

 Litt smykkedeler må også til
Gave til oss selv. Gøy å spille Monopol igjen

Jeg skulle lage en gave til min niese og da jeg gikk i en av flyttekassene for å hente boksen med smykkedeler, fikk jeg meg en overraskelse: Alle delene låg hulter til bulter i boksen. Lokket hadde løsnet. Det var jo veldig gøy. Da var det bare å sette seg ned for å sortere.

Kommer til å ta sin tid dette...
I tillegg til alt dette har man klart å bli forkjølet. Har gått rundt med vondt i halsen i dag. Det er jo typisk; nesten hver jul er jeg forkjølet. Det er nesten blitt sånn at jeg kan risikere å komme i julestemning hvis jeg får snue utenom jul. I fjor var jeg frisk, men det er lenge siden jeg har hatt en jul uten snufs og tårer. Jeg håper virkelig at det kun er en èn-dags-forkjølelse...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.