tirsdag 3. januar 2012

Det blåser på toppene...

Nå har det blåst siden ifjor. På kort tid har vi hatt 3 orkaner; Berit, Dagmar og Emil. Det er jo litt koselig når naturen raser ifra seg, men ikke når det går hus og menneskeliv tapt.

På søndag bærer det tilbake til byen. Ettersom jeg har forstått, har min kjære nesten tømt leiligheten slik at den snart er klar for utvasking. Skal bli godt å bli ferdig. Desverre må Oscaren fremdeles være i Rosendal. Han er nødt til å vente til nøklene er avlevert. Er litt spent på hvem som skal flytte inn i "Hølet" etter meg. Det blir nok sikkert en rusmisbruker til, og da er samlingen komplett. Det er ikke så rart at det er stor gjennomtrekk i huset over tunet. Det består av selveierleiligheter som ikke har noe med den førnevnte boligen. Jeg skjønner det godt. I perioder har det dukket opp brukte heroinsprøyter ute på plassen, boss har vært plassert ved siden av bossdunkene og da har jo både skjorer og rotter hatt det godt. I tillegg har det gått synlig rusede personer og slengt utenfor samt en god del krangel og slåssing.
Som dere forstår er det ikke noe ettertraktet bosted.

Husker en vakker sommerdag jeg satt på verandaen og skulle nyte solen. En av klientellet hadde funnet ut at det var en god idè å se pornofilm med døren åpen og lyden på fullt. Da trakk tøtto seg stilt inn igjen, lukket døren og puttet propper i ørene.
Jeg var glad da jeg flyttet fra Myrholtet, men jeg tror jeg er enda gladere når jeg nå har flyttet til et mer dannet sted. Nå har jeg det så godt som jeg bare kan ha det.
En annen ting jeg ikke skjønner, gjelder Facebook. Hvorfor driver folk å stjeler bilder fra vennene sine for så å tagge disse? Det er spesielt ille når det gjelder profilbilder. Det er en bursdagskalender som enkelte bruker for å sette inn bilder av alle vennene sine. Dette gjør de uten å spørre om tillatelse først. Det er ganske frekt. Hvis de ikke etterkommer anmodningen min om å fjerne bildet av meg, blir de blokkert. ALLE mine bilder har COPYRIGHT og kan ikke brukes uten tillatelse.
Så enkelt er det...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.