torsdag 5. januar 2012

MATRIX er funnet!

Dette var en skikkelig gladnyhet

http://www.ba.no/nyheter/article5870247.ece?ns_campaign=article&ns_mchannel=recommend_button&ns_source=facebook&ns_linkname=facebook&ns_fee=0

Denne lille tassen forsvant på nyttårsaften og har gått rundt i fjellet helt alene uten mat og varme. Dette må være litt av en hardhaus. Jeg har fulgt med i avisene hver eneste dag siden han forsvant og i dag kom gladnyheten. Som hundeeier kan jeg godt tenke meg hvordan eierne har hatt det i denne tiden. Regner med at nå blir det fest for lille/store Matrix.

Nå vet jeg ikke hvordan hunden klarte å rømme, men jeg antar at han var uten band. Det er SÅ viktig, spesielt på fjellet, å ha hundene i band. Dette skjedde også på nyttårsaften, så han har antagelig blitt skremt av nyttårsrakettene som dumme mennesker absolutt må smelle av, uten å tenke på dyrene som blir livredde.
Joda, de som kjenner meg vet hvor stor motstander jeg er av nyttårsraketter. Har ikke folk noe bedre å bruke pengene sine på? Det er så unødvendig å smelle flere tusenvis av kroner. Heldigvis har rakettsalget kommet under ordnede forhold. Før i tiden ble det skutt raketter i hele romjulen. Det var rett og slett kvient (som vi sier her) å gå på tur da det var barn som holdt på å leke seg med pinneraketter.
Nei, bruk heller de stakkars få kronene som er igjen etter julehandelen til å gå på nyttårssalg i stedet for...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.