mandag 17. september 2012

Trenger litt hjelp til Bryllupsboken...

Det har vært litt lite blogging på meg den siste tiden. Tingene har vært litt stillestående og i tillegg har jeg jobbet som bare juling med bryllupsboken. Pga at jeg skal ha vielsesattesten inn i boken, var jeg nødt til å legge til 8 nye sider. Det er jo litt dumt, jeg mener, nå er det 7 tomme sider og jeg vet ikke hva jeg skal fylle disse med. Kan dere hjelpe meg? Jeg trenger litt forslag. I tillegg til alle bildene, har boken historier, dikt og gavekort mm,men den trenger altså å bli fylt opp med litt mer.

Alle forslag mottas med takk.

Framsiden og baksiden




OSCAR
Oscar går det bedre med. Såret blør enda, men det tror jeg kommer av den hersens bandasjen han må ha på foten hver gang han skal ut. I ettermiddag var det sol og tørr asfalt, så da gikk det bra å gå uten bandasje, men når det regner kattunger er han nødt til å ha denne på. Jeg håper virkelig at såret gror snart. Han har gått med blod i bandasjen i snart en uke nå og jeg begynner å bli bekymret. Vi får håpe det går bra.
Ellers er han full fart. Det ser ikke ut som om han lar seg merke med stingene i det hele tatt. Han går nå på antibiotika og det ser ut som om betennelsen er borte.

Og godt er det...

2 kommentarer:

  1. Så vannvittig fin du var på det andre bilde

    SvarSlett
  2. Kajsa Therese Leknes18. september 2012 kl. 14:03

    Hva med å sette inn bilder fra dere traff hverandre og frem til bryllupet?

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.