søndag 12. april 2015

Kramgel i hønsegården


Moffeliten er forurettet...
Noen av kvinnfolkarten er bare så hinsides at en ikke forstår hvordan de klarer å ta 2 skritt frem uten å snuble.

Denne saken gjelder ikke det temaet som jeg skrev om der det dreide seg om en krangel mellom 2 bloggere. Neida, dette ar i en Facebook-gruppe som jeg nettopp meldte meg ut i fra.

Jeg nekter å sitte og lese at jeg blir kalt kynisk juggelselger og egoist..

Dette medlemmet kaldte smykkene som jeg selger i Epla-butikken for billig juggel, siden det ikke var sølv og gullprodukter. Dette var det en gullsmed som klarte å lire av seg faktisk.

Saken dreide seg om nikkeltesting og jeg sa, som sant var at jeg ikke kunne garantere at produktene som jeg selger er nikkelfrie. Da tok dama, som kalte meg disse tingene, helt av. Det var den ene styggedommen etter den andre, med capslocken på og utropstegn. Hun kunne ikke tåle at jeg og noen andre mente at det var greit å bare skrive at smykkene vi selger kan inneholde nikkel. Neida, etter hennes mening var all bruk av nikkel forbudt. Uansett, men hun er nikkelallergiker selv og det er vel slik med alle allergikere, at de vil forby det de er allergisk overfor. Det ble så mye skrik og hyl til slutt at jeg ikke orket mer.

Jeg gidder ikke være med i slike grupper der folk ikke tåler andre som er av en annen mening uten at de må hente frem klubben og slå deg flat.

Jaja, det er godt å slippe kaklingen. Jeg kommer til å kjøpe smykkedeler på Ebay og etsy heretter.

Så får kranglefantene krangle ifred. God natt og sov godt.