fredag 25. mai 2012

Brudesmykkene

Så er noen av brudesmykkene kommet i hus. Jeg mangler armbåndet, men det er bestilt og på vei. Jeg valgte å gå for kjøpesmykker. De hjemmelagde passer ikke den nye kjolen min. Bildet yter ikke smykket rettferdighet fordi det er mye vakrere i virkeligheten.
Smykkene er kjøpt på Abelone. De har utrolig mye vakkert. Samtidig som jeg bestilte armbåndet, bestilte jeg også skospenner.



I går prøvet jeg "rustningen" som jeg skal ha under kjolene. Jeg er litt i tvil om hold-inn-beltet. Det er mulig jeg må ned en størrelse til. Synes magen fortsatt viser litt for mye. Nå blir det knallslanking slik at jeg kanskje kan klare å komme ned en størrelse. Vi får se.

Disse to er kjøpt på Lindex.

Jeg synes at magebeltet hjelper meg til få en god positur. Jeg er ganske lutrygget. Jeg mangler litt mage- og ryggmuskler (burde kanskje begynne å trene...). Dette beltet holder meg oppe slik at jeg ikke blir så trøtt i ryggen.

Ellers i dag har jeg vært til legen. Klarte å ta feil av tiden sist jeg var der (ikke første gangen). Han er fremdeles litt fortvilt over jernlageret mitt. Nå henviser han meg til spesialist for utredning på Haukeland for å se om jeg kanskje må begynne med jern-sprøyter. Stønn! Jeg har fått disse sprøytene tidligere. Ikke bare får du en ekstrem ekkel jernsmak i munnen, du kan nesten ikke sitte heller fordi du blir så øm etter å ha fått alt det seige greiene stukket i stumpen. Kan ikke si jeg gleder meg. Kanskje det hjelper på slankingen. Jeg får så vond smak i munnen at absolutt alt smaker dritt. Aldri så gale at det ikke er godt for noe...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.