fredag 4. mai 2012

Dagens anbefaling

I dag har jeg lyst til å komme med en anbefaling, og denne anbefalingen gjelder tannlege. Jeg har alvorlig tannlegeskrekk. Jeg har endelig funnet noen som tar oss med tannlegeskrekk på alvor, nemlig Rosenkrantz Tannlegesenter. Trass i smertene med en betent tann, er det så koselig å være der. De ansatte er noen engler og SÅ tolmodige.

http://www.rosenkrantztannlegesenter.no/

Nå må jeg jo være litt ærlig og si at jeg nok aldri kommer til å glede meg til å gå til tannlegen, men hvem er det egentlig som gjør det? Det hadde vært utrolig artig å få vite om det faktisk ER noen som gleder seg til tannlegen...

Jeg tror også at jeg kanskje har klart å slippe unna å ta den beroligende tabletten, som jeg har vært nødt til å ta før jeg skal inn. Trikset fungerte utrolig bra i dag, og det er:

HA DÅRLIG TID!!!

Det hjelper faktisk. Man er så konsentrert om å rekke timen, at man egentlig ikke har tid til å lulle seg inn i evt. skrekkfølelese.
Jeg opplevde dette i dag. Jeg tenkte å ta bussen til sentrum kl 0915 for å ha litt god tid. Problemet var bare at jeg ikke hadde sett på skiltet dens. Der sto det nemlig at den bare gikk til Nesttun og jeg reagerte ikke før den hadde snudd og kjørt motsatt vei. Det tok litt tid før jeg tok mot til meg og gikk frem til sjåføren. Jeg ble ordentlig flau og ba om unnskyldning. Jaja, han slapp meg av nesten midt i rundkjøringen.

Og hva betydde det? Jo det skal jeg fortelle dere; nemlig.......................

BYBANEN

Skrekk og gru. Jeg måtte bite i det sure eplet og det var et nederlag verre enn døden. Jeg avskyr virkelig denne banen. Den suger jo penger av oss bilister. Det var heller ikke noen behagelig reisemåte. Makan til kvining og bråk. Det var forferdelig for ørene mine. Jeg fikk jo ekstra vondt i tennene pga disse ulydene. I tillegg var setene skikkelig vonde for ryggen.

Ellers var det godt å bli ferdig hos tannlegen. Jeg tror jeg slipper rotfylling foreløbig, men tannen MÅ tas en eller annen gang i fremtiden.

På veien til bussen stakk jeg innom Telegrafen og kjøpte meg et rundstykke med ost, skinke og pepperrotsaus (verdens beste rundstykke), som jeg tok med meg hjem til lunsj. Jeg kjøpte også med et BA (eneste som går an å lese der er Summetonen. Resten er bare søppel).

Nå er det på tide med litt husarbeid. Helgen står jo for døren. Ha en fin dag så lenge alle sammen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.