søndag 27. mai 2012

Viljestyrke

Hvor i huttiheiti er viljestyrken min blitt av. Jeg MÅ nå gå ned i vekt. Er snart 64 kg. Jeg tenker hele tiden at: "Jammen jeg har jo spist bare 3 knekkebrød og en middag i dag". Dessverre fortrenger jeg all maten som jeg får i meg når jeg har føling. Da blir det gjerne flere glass med søt saft, sjokolade og skiver. Klart dette gjør at kalori-inntaket får et hopp.
Nå har jeg skaffet meg en liten notisbok, som skal være med meg overalt og jeg kommer til å skrive ned alt som passerer munnen min på vei til magen. Til og med tyggis kommer til å bli notert.
Jeg har merket at nå i varmen er jo viljestyrken så og si borte vekk. Det har gått litt smoothies mens jeg har ventet på bussen hjem etter å ha vært i byen. Smoothien er jo DEN kaloribomben.

Det kommer til å bli slutt med middager sammen med kompisen min (Gu' hvor jeg kommer til å savne dette...), men jeg håper å kunne ta opp igjen denne aktiviteten når vekten har kommet ned dit den skal.

Nå til frokost gaflet jeg i meg 255 kcal, så jeg har ikke så mye å gå på resten av dagen. Nå for tiden er det for varmt til å gå trimtur også.

Jeg trenger hjelp fra dere mine kjære lesere. Håper at dere kan være med og "peppe" meg til å gjøre en skikkelig innsats nå, ellers må jeg kjøpe ny brudekjole...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.