søndag 19. oktober 2014

Så utrolig typisk!!!

Som jeg har skrevet tidligere, forsvinner alt her i huset. Nå har jeg klart å miste visakortet mitt også. Vi har leitet høyt og lavt i boligen, uten å finne det, så jeg har vært nødt til å ringe banken for å sperre kortet. Jeg har andre kort som jeg kan bruke mens jeg venter på å få et nytt, men det er jo likevel irriterende.

Jeg hadde det ved siden av pc'en igår da jeg forsøkte å betale gebyret for salg som jeg har hatt via Epla, men nå er det borte vekk. I går hadde jeg problemer med å betale dette gebyret fordi jeg hele tiden fikk beskjed om at jeg hadde et java-problem. Akkurat det klarte jeg å løse sånn delvis, men jeg fikk fremdeles melding om javaproblemene. Jeg kontaktet Epla for å høre om de kunne sende meg en faktura pr mail, men istedet fikk jeg en forklaring på hvordan jeg kunne løse javaproblemet mitt.

JEG HAR JO LØST DET OG KOMMER FINT INN I NETTBANKEN, MEN JEG FÅR ALLIKEVEL IKKE BETALT FAKTURAEN FRA EPLA PGA JAVAAAA!!!

Jeg forstår ikke at det skal være så vanskelig for dem å sende meg kidnr og kontonr slik at jeg kan gjøre opp for meg. De kommer til å stenge butikken min, hvis jeg ikke klarer å betale, men hvordan skal jeg klare å betale når de ikke sender meg de opplysningene jeg trenger for å betale???

Dette er virkelig catch 22.

Den andre mailen som jeg sendte dem for igjen å forsøke å få disse opplysningene, har de ikke svart på engang.

Jeg kommer ikke til å gi meg, men skal sende en ny mail på onsdag hvis de ikke har svart innen den tid.


2 kommentarer:

  1. Uff så trist å irriterende! Det skal ikke alltid være lett, håper det ordner seg med bank kortet å at det går din vei igjen :-) Får håpe du får betalt så du ikke mister butikken din :o Krysser fingrene for deg.

    SvarSlett
  2. Tusen takk. Jeg venter fremdeles på Visakortet som banken lovte å sende på lørdag...

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.