mandag 2. februar 2015

Brudgom søkes...

Jeg på leit etter en brudgom som kan passe til en kvinne på ca 50cm. Denne stakkars kvinnen har ikke funnet noen som passer til kravene hennes og hun føler seg så alene, så alene. Hun har brudkjole og allting, men altså, ingen brudgom.

Hun beskrives som en typisk brud fra 80- og 90-tallet, slående vakker, mørkt hår og blå øyne.

Brudgommen bør ha endel kvaliteter, slik som total taushet, rank i ryggen, slank (selvsagt), ha sjakett, smoking eller kjole-og-hvitt uten revner/flekker. Han må ha god rygg, da han må regne med at han skal stå veldig mye. Han må ikke ha arr,parykk eller andre sjemmende ting.

Om han er litt yngre, gjør ingenting, bare han passer sammen med henne. Hun er IKKE ute etter en brudgom som stikker av ved kirken.

Brudgommen må være en stødig kar slik at han ikke snubler og faller.

Og selvsagt: HAN MÅ VÆRE VAKKER og med porselenshud.

Om bruden
Denne ligger nå ute på auksjon hos Ebay
http://www.ebay.com/itm/Maryse-Nicole-Porcelain-Vanessa-Bride-Doll-Franklin-Mint-/171667491169?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27f82e0961
Denne bruden har det vakre navnet Vanessa. Hun kommer opprinnelig fra USA, men har bodd i Norge siden 1997 og trives utmerket. Hun er 50cm, mørkt, langt hår, blå øyne, som dere ser. Hun er slank om livet og lange, vakre ben som er gjemt under den fantastiske brudekjolen. 

De siste årene har hun hatt et eget hjem, men har nå valgt å komme seg ut blant folk da hun synes at det ble litt mørkt og trist inni huset. Hun ville ikke slippe inn lyset siden hun var så redd for å ødelegge den vakre huden.

Hun jobber innimellom som fotomodell for brudekjoler og er nå på jakt etter brudekjoler fra hvert tiår slik at hun fortsatt kan jobbe som modell.  

Fra spøk til salve. Denne brudedukken kjøpte jeg fra Franklin Mint i 1995. Jeg var da igang med å få en bra dukkesamling fra denne butikken. Dessverre sluttet FM å selge i Norge for endel år tilbake og nå er de helt sluttet å føre disse vakre dukkene, som de var så kjent for.

Eneste måten å få tak i slike dukker nå, er å kjøpe på Ebay, men kjøp KUN fra USA eller andre "trygge" land, slik at du får ekte vare.

Denne dukken heter Vanessa. Dette er ikke et navn som jeg har gitt henne. Dette var navnet på dukken fra fabrikken. Jeg skulle svært gjerne hatt en brudgom som hadde passet til denne dukken, men det finnes ikke å få tak i dessverre.

Denne dukken er så svær at den tar hele skrivebordet. Jeg tenkte å fotografere de andre dukkene også, men jeg må først finne en egnet plass.

Ingen kommentarer: