onsdag 25. februar 2015

Til en Brud


Omsider er jeg ferdig med den siste bestillingen av familesmykkene. Etter at jeg annonserte disse på Epla, har det kommet endel bestillinger. Noen har bestilt veggsmykker, andre har bestilt brosjer, ringer, armbånd eller halskjeder. Det er utrolig gøy og jeg har jobbet ganske mye med disse.

Jeg har hatt 2 ulike bestillinger på brosjene og jeg har fått dem avgårde innen rimelig tid. Noen har bestilt litt for sent, siden disse har 14 dagers leveringstid, men jeg har fått dem unna, utrolig nok.

Jeg har også laget små brosjer til vugger/barnevogner. Jeg legger ved det ene bildet her. Dette er en brosje, som jeg laget for en tid tilbake, til en jente som på det tidspunktet, ikke var kommet til verden. Disse Sweet Darling-smykkene er identiske, så jeg legger ut et gammelt bilde her, siden jeg faktisk ikke har hatt tid til å fotografere alle smykkene som har vært i produksjon.


Dette anhenget og gaveesken, ble laget i blått, men det er identisk med esken og smykket på bildene.

Det aller siste smykket jeg laget, er en brosje til en brud. Bildet som er satt inn i brosjen, er hennes mor. Rundt bildet er det en mengde rhinestones. Jeg regner med at bruden skal ha denne brosjen på kjolen.

Hun har vært nødt til å vente i 7 brede og 7 lange på dette smykket. Smykket er egentlig et anheng, som jeg har satt nål på. Saken er den at jeg måtte bestille disse nålene fra Ebay, og de første jeg bestilte, var for store og de neste var for små. De siste var akkurat passelige, men var av en så dårlig kvalitet, at de ikke lot seg bruke, da de datt fra hverandre.

Etter å ha grublet litt, oppdaget jeg at de samme var for salg på Panduro. Jeg er litt usikker på kvaliteten av disse også, da de virket litt "hakkete". Jeg håper virkelig at nålen ikke vil dette fra hverandre.

Bildet er softet av hensyn til privatlivets fred


Gaveesken er også laget og bærer navnet Sweet Memories medium. Jeg synes at bryllups-smykker fortjener en fin innpakning og jeg er ganske fornøyd med utførelsen av denne esken. Jeg vurderer å lage gaveesker for salg, siden jeg ikke kan jobbe med smykkelaging lengre pga synet, men disse eskene er ganske dyre å lage. En medium eske av typen som er over her, vil koste 49,50. Da har jeg kalkulert 5,50 til meg selv, men hvis man skal gi bort en fin gave, er det jo greit med en fin eske også.

Puten i esken er håndlaget og stoffet er damask, lik den mange brudekjoler er laget av.

Jeg gleder meg til å komme igang med smykkelagingen på nytt. Nå ser jeg litt i vinkel og har store problemer med å fortsette produksjonen. Jeg får håpe at det ikke er så lenge til jeg skal opereres.

Hvis du er litt nysgjerrig på familiesmykkene, er det bare å sende meg en mail. Se under fanen "Kontakt", eller bruke kontaktfeltet til høyre her. Jeg har en mengde rammer i sølv, gull og bronse i ulike utforminger og størrelser, så det finnes sikkert noe som passer deg også.

4 kommentarer:

Toril sa...

Så kjempefine de var, og så kjempeflink du er :) Jeg er imponert over det fine du har laget :)

Tusen takk for titten :)

Ønsker deg en kjempefin og god onsdagskveld videre :)

Bloggklem fra Toril

Moffeliten sa...

Tusen takk. Ønsker deg en fin kveld §:o)

Tujanka Langedal sa...

Så fine! Og jeg er helt enig med deg i at innpakning også er viktig. Helheten her ble jo bare smashing!

Moffeliten sa...

Tusen takk. Jeg håper at mottakeren blir fornøyd. Har alltid så voldsom prestasjonsangst når jeg skal lage smykker på bestilling.