tirsdag 24. februar 2015

Er DU tøff nok....?

Det var nemlig jeg.

Jeg husket sånn delvis en film som jeg så på 90-tallet. Dette var en såkalt splatter-film. Dvs masse blod og gørr. Da jeg så denne første gangen. syntes jeg den var utrolig bra, men nå? Not so much.

Denne filmen, som har det koselige navnet The Dentist, er en svært dårlig film. Det var altfor mye ulogikk, som gjorde at den ikke klarte å skremme meg i det hele tatt.

Historien var utrolig tynn. En nevrotisk tannlege som oppdager at konen har et forhold til bassengutten (jada, den har vi hørt før). I tillegg til dette, er skattemyndighetene etter ham og dette får han til å klikke fullstendig og han torturerer og dreper "for fote".

Fra første scene får man kastet denne tilstanden til tannlegen midt i trynet. Historien viser ikke hvorfor han har blitt så nevrotisk og når han hele tiden klikker på tannlegekontoret, blir det bare feil.

Jeg vil tro at filmen hadde vært bedre, hvis denne tannlegen, som i en del grøssere, faktisk fungerte ypperlig på jobben og var blid og vennlig, men et helvete for enkelte av pasientene sine.

Politiet oppdaget også altfor tidlig hva som hva på ferde og hvem som var gjerningsmannen. Det virket faktisk som om de bare laget filmen for å ha med mest mulig guffe.

Kanskje jeg er blitt litt mer kresen på når det kommer til filmer og troverdighet og derfor har mistet gleden av å se søplefilmer.

På sykehus
Min mor ringte i dag og fortalte at min bror har kommet på sykehus - IGJEN -. I går kveld fikk han igjen feber. Denner gang på 39 grader og han ble sendt med ambulanse til sykehuset. Vi vet egentlig ikke hva som skjer med kroppen hans. Enten har han et virus, eller så er kroppen iferd med å støte fra seg nyren. Nå går vi rundt og tvinner tommeltotter og håper på at alt skal bli bra med han igjen.

2 kommentarer:

Toril sa...

Er nok ei stor pyse med stor P når det gjelder slike filmer. Det har jeg alltid vært :) Holder meg til komedier og romantiske filmer jeg.

Mange varme tanker til deg og familien din, og håper det går bra med broren din!

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Bloggklem fra Toril

Moffeliten sa...

Tusen takk. Det var heldigvis ikke så alvorlig med han. Sykehuset hadde avsluttet antibiotika-kuren for tidlig, så han må bare ha en ny runde.

Når det gjelder filmen, var vel skrekkopplevelsen for det meste at den var så dårlig...