torsdag 9. oktober 2014

Det går fremover...

Jeg er igang med forberedelsene til smykkene som skal sendes ut. De siste dagen har jeg laget til 39 bergkrystaller. Det vil si at de er satt på staver som skal festes i smykkene.

Jeg er fremdeles superstresset, men det er bekymringene som stresser meg nå. Jeg er skikkelig redd for at jeg kan få de bestilte revehodene for sent da jeg husker forrige gang jeg bestilte. Det tok nærmere 2 måneder før de lå i postkassen min. Jeg får virkelig ikke håpe det skjer...

Det skal lages til enda flere av disse bergkrystallene, men de får komme litt senere. Det neste blir å lage til swarovski-krystallene samt anhengene til de hvite revene.

Dessverre måtte jeg sende melding om kansellering til 2 av kundene mine. Jeg har ikke hørt noe fra dem og de har heller ikke betalt. Jeg har nå ventet i 1,5 uke og jeg synes det er veldig trist at de ikke kan gi beskjed hvis de har ombestemt seg, eller at de må vente litt med å betale. Når jeg ikke hører noe, MÅ jeg kansellere. I utgangspunktet hadde jeg ikke noen forfallsdato, men på de neste utsendelse kommer det en forfallsdato på 1 uke. Dette er fordi at de som står på Reservelisten skal ha en sjans til å få smykkene i god tid før jul.

Man HAR lov til å ombestemme seg, men det er fint om man kan sende en melding vedr. dette slik at jeg vet hva jeg har å forholde meg til.

Jeg får angst hvis folk blir sint på meg, men slik er det vel å drive business. En må tåle å skuffe folk, men det er uvant for meg siden jeg jo vil at alle skal være blide og fornøyde.

Jaja, det går seg vel til etterhvert.

Håper jeg hvertfall...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.