torsdag 23. oktober 2014

Nye Visittkort og Ny Printer

I dag kom omsider de nye visittkortene fra VistaPrint. Jeg bestilte dem for en stund tilbake da jeg til min fortvilelse oppdaget at det var flere skrivefeil på de gamle kortene. Jeg følte meg ganske dum da det hadde gått ett år før jeg oppdaget det - og jeg som hadde sendt ut en haug med visittkort...
De jeg måtte kaste, var grønne og matte, men denne gangen har jeg godt for noe som jeg synes er mer elegant. Jeg bestilte ikke så mange denne gangen fordi jeg ville være sikker på at kortene ble som forventet, og det ble de. Fin brunfarge og blankt papir.

Ny Printer
I går ble det ny printer på meg. Den gamle Pixmaen er ikke kompatibel med Windows 8 og den nekter å virke på den gamle pc'en. Siden jeg er avhengig av printer når jeg lager smykker, måtte jeg ha en ny. Denne printeren er en julegave fra min kjære. Litt før tiden, men det gjør ingenting. Vi bruker ikke å ta gavehandelen til hverandre så veldig høytidelig.

Har jeg ikke en snill mann vel?


Jeg antar at bildekvaliteten på denne printeren er MYE bedre en på den gamle MP500. Jeg kommer nok til å ha litt problemer med å få den trykkekvaliteten som jeg ønsker da det er litt innstillinger som må justeres.

Jeg er hvertfall glad for at jeg har fått en ny en og gleder meg til å ta den i bruk.

Ps: Ungdomssmykket er snart klart til å legges ut for salg. Kremt...





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.