lørdag 25. oktober 2014

Et brev du helst ikke vil få

Det finnes enkelte brev som skremmer vannet av deg og får deg til å forvente det verste. Et slikt brev dukket opp i postkassen min idag.

Som dere sikkert vet, var jeg til mammografi-undersøkelse for noen uker siden og regnet med at alt var iorden, men det er det altså ikke. De har funnet noe i brystene som de vil undersøke videre og jeg er nå skikkelig nervøs, eller rettere sagt vettskremt for at de skal finne noe som trenger behandling.

Jeg har fobi mot å ta på brystene og har derfor vært ganske slurvete med å undersøke dem. Dumme dumme meg og nå kan det hende jeg må svi for dette. 


Dere aner ikke hvor redd jeg er nå. Det er tusen tanker som kverner rundt i hodet. Det kan være en cyste, en svulst, eller flere svulster. Jeg har lyst til å gå ut og bare løpe det jeg klarer da jeg nå har kroppen full av adrenaling pga angsten for hva det KAN være.

Håper at det ikke er noe som ikke kan gjøres noe med...



2 kommentarer:

  1. uff dette hørtes ikke noe særlig ut, og forstår godt du er redd, men jeg håper det går bra med deg å at det ikke er veldig alvorlig. krysser fingrene for deg på det beste. :-)

    SvarSlett
  2. Tusen tusen takk. Det varmer. Jeg håper at det bare er noen cyster...

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.